![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Tu kas skaties šo saiti, es runāju ar Tevi........
Ja esi izlasījis The Lord of the Rings, šī ir tā īstā vieta, kur Tu vari pateikt: *)kā Tu iepazinies ar LOTR? *)ko Tev nozīmē LOTR? *)ko Tu par to domā kopumā? *)kaut kas ko Tu vēl vēleis pateikt par LOTR..... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.06 Kur: Meklē pusgarās zeķes zem krēsla. ![]() |
CITĀTS GP man nozīmē visas modernās fantasy cilts tēvu. Visu cieņu pret GP! Piekrītu Ilam. Ciltstēvs visam arī HP. Kas kaut kā ir izmocījis savu patstāvību, lai gan ir savas acī krītošas satura līdzības. Gendalfs/Dumidors, Gredzenrēgi/Atprātotāji, bet tas nav stāsts. Man GP ir kā pamats literatūrai tur ir cēla romantika, draudzība ļoti episks stāsts un pilns ar zemtekstiem par pasaules vēsturi un par ļauno un labo. Iepazinos 2001. gadā noskatījos pirmo filmu un secināju, ka esmu palaidis ko garām. Tapēc sapirkos grāmatas izlasīju divāš valodās un sekoju aktīvi filmu attīstībai. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 22:09 |