![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.04.08 ![]() |
Es vēlētos zināt, kādas grāmatas patīk citiem un kāpēc. Man tās ir:
1. Jūrzemes burvis (Ursula le Gvina) Šajā grāmatā ir skaista noskaņa un tajā ir ļoti patiesas idejas. 2. Ugunsnesējs (Deivids Klements-Deiviss) Ļoti labi ir noraksturotas emocijas. 3. Vistālākais krasts (Ursula le Gvina) Aizkustinoša grāmata tikai mazliet skumja. 4. Alķīmiķis (Paulu Koelju) Ļoti patika ideja. 5. Pēdējais vienradzis (Pīters S. Bīgls) Grāmatas noskaņa pilnīgi apbur. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 Kur: Atprātojot atprātotājus... ![]() |
Oīns Kolfers - "Artēmiji Fauli" Patika ideja par mazgadīgo ģēniju, turklāt, arī pati grāmata ir pietiekami spraiga
S.Lukjaņenko - "Nakts sardze" (sevī ietver arī dienas sardzi un jauno sardzi) mainīja manus uzskatus par mūsdienu un fantāzijas pasaules vienlaicīgas pastāvēšanas neiespējamību. Stīvens Kings - "Zvēru kapiņi", "Mizērija", "Četri pēc pusnakts" autors, kurš ir ģeneāls šausmu meistars.. Viņš vienīgais māk radīt Naturālu šausmu izjūtu, jo visi viņa tēli un darbības šķiet reāli. Grāmatu nosaukumi ir vien tie, kas ir pieejami latviski, jo esmu salīdzinoši slinks šī autora darbu lasītājs citās valodās. Deivids Gemels - "Waylander" un citas viņa grāmatas. iepatikās ar vienu no saviem tēliem - slepkavu gluži bez sirdsapziņas. Turklāt, ikviens no viņa stāstiem rit uz priekšu tik ātri, ka pašam nemanot, grāmata jau izlasīta. "Sargs" - autoru neatceros (iespējams, Morels), bet grāmata atstāja uz mani dziļu iespaidu un bija viena no tām, kas aicināja labāk iepazīt japāņu kultūru |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 11:23 |