![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Raksti šajā forumā netiek skaitīti.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
#1
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Sveiki!
Šo pavedienu gribēju radīt jau sen - pav;ārmākslas baudītājiem un radītājiem. Šeit iepostosim varbūt vienkāršākās, tomēr garšīgākās receptes, tā lai kādudien noder. Bon Appetite! ------ Šokolādes ezīši (apm.25~30) 2 tumšās šokolādes plāksnītes 1 saldā krējuma paciņa 3 glāzes musli, ar riekstiem vai augļiem(var aizvietot ar dažādiem riekstiem, cukādēm, u,t,j,p) Ielej kādā plastmasas traukā (ar tilpumu apm~ 1litrs) saldo krējumu, tad ieliekam katlā ar ūdeni (apm. pusi no trauka augstuma), un sildam līdz vārīšanas temperatūrai.Tad karstajā krējumā iemaisam salaustu šokolādi un maisam, līdz izveidojas viendabīga masa.Izņem no katla, un iemaisa glāzes ar musli.Radušos konsistenci ar karoti izņem no trauka, veidojot mazus 'uzkalniņus', tad liek ledusskapī uz ~3 stundām. Harrija Potera plācenīši (desmit) 200 grami H.Pottera maltās gaļas (ja veikalā nav, izmantojiet liellopa) Svaigs baziliks Sviests Sakulta ola Vīnogu etiķis (or sarkanvīns) Mīkla. Pildijums - Malto gaļu cep sviestā, līdz tā sāk sulot, tad pievieno etiķi un cep vel ~2min.Pēcāk gaļu izliek kādā traukā, un iemaisa tajā smaliki sakapātu baziliku. Rauga mīkla ir nopērkama, tādēļ kā to taisīt gan nepostošu. Saveltvējiet mīklu, tad ar glāzi izspiedies aplīšus.Vienā aplītī ieliek 20 gr pildijuma, tad uzliek otru mīklas aplīti. Ieliek krāsnī un cep apm. 15 20 min. 210 220 °C temperatūrā. Ēdot aizlūdziet par nabaga Harija dvēseli. Gaidu jūsu receptes! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
#2
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Ņerr! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Lieliska ideja pavedienam!
Vakardien gatavoju šo te un iesaku visiem citiem, arī. Ļoti viegli un ārkārtīgi garšīgi. Vēja kūkas, jebšu , Vecrīgas. 100g sviesta glāze ūdens glāze miltu 4 olas Pildījumam: 0,5 litri saldā krējuma 0,5 kg biezpiena cukurs pēc garšas Pagatavošana: 0. Ieslēdz cepeškrāsni. Mums vajag 200 grādus. 1. Katliņā ielej ūdeni, uzvāra. To, ka ūdens ir uzvārījies, var secināt pēc tā, ka tas sāk burbuļot. (Nu kas to lai zin, kāda ir jūsu iepriekšēja pieredze kulinārijā) 2. Verdošā ūdenī ieliek sviestu. 3. Kad sviests izkusis, nenoņemot no uguns, sviesta un ūdens maisījumā iemaisa miltus, maisa, maisa, maisa, līdz mīkla vairs nelīpst pie kakla un kļūst vienveidīga. Negaršo! Nav jēgas - pilnīgi bezgaršīga masa. 4. Katlu noņem no uguns un kādu laiciņu atdzesē. Lai nav galīgi karsta, citādi, iemetot iekšā pa olai, tās sarecēs un tad tu dabūsi omleti ar miltiem un sviestu, nevis vecrīgas, ja? 5. Mīklai pievieno pa vienai olai, mīklu nepārtraukti putojot ( AR KAROTI ). Ieguvi vienveidīgu masu? Nu davai, lasi nākamo punktu. 6. Uz cepešpannas liek mīklas piciņas (palielas, aptuveni, kā .. hmm.. drusku mazākus kā pokemonu fiškas). 7. Cep sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 25min, pirmās 20min cepeškrāsni NEDRĪKST VIRINĀT! Viņas sakritīsies. Ja viņas sakritīsies, viņas nevarēs pildīt. Ir zināma loģika, ko? 8. Izcepušās kūciņas atdzesē, tikmēr saputo biezpienu ar saldo krējumu un cukuru, vai izdomā, kas tev patīk labāk, it's up to you. Manis pēc tu viņas vari pataisīt par sāļajām vecrīgām un sapildīt iekšā majonēzi ar sieru. Ka tikai tev garšo un tu mani pēc tam uzskati par varenu kulināru. 9. Katrai kūciņai nogriež virsiņu, iepilda pildījumu un uzliek atpakaļ nogriezto virsiņu. VAI Paņem toršu izdaiļotājaparātu, sapilda tajā visu sataisīto masu un iedur izceptajai kūkai sānos un iepilda. Iesaku numur divi. Ļ. viegli, ļ. garšīgi. Pašām kūkām īsti nekādas labas garšas nav (come on, tur taču nav ne sāls, ne cukura), tāpēc neskopojieties ar cukuru taisot pildāmo masu. K, veiksmi, mīļie! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 14:43 |