![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.04 ![]() |
Gribeeju parunaat tieshi par taadu cilveeku, kas ir diezgan maz apspriests taatad profesors Zibinjsh, neesmu redzeejusi ka te kaads par vinju iipashi intereseetos, bet mani vinjsh vienkaarshi fascinee, vinjsh ir nu burviigs radiijums, ar labu humora izjuutu, mazs omuliigs onkulis, ja man buutu teikshana, tad es sev gribeetu tieshi taadu pasniedzeeju, un kaa jums patika Feeniksa Ordenii vinja jaukie izteikumi pret to maitu Ambraazhu? ( Es jau labpraat pats...bet nezinu vai esmu pilnvarot to dariit )
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
noteikti nepiekriitu matiasam ka tas ir normaali vai ka tas buutu jaauztver normaali - un tiessaam laikam vieniigais liidziigais precedents ir muulis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Pagaidi. Ja divas saprātīgas būtnes, kas atbild par savu rīcību, vēlas pāroties, tu nevari to viņiem aizliegt. Pie joda, tā ir viņu privātā darīšana, ko viņi dara guļamistabā! taapat arii nepiekriitu Elony ka tas nav par teemu - tas ir zibinnss ir vispozitiivaakais piemeers ja neskaitam fleeru Šis un tas, ko mēs apspriežam, tiešām jau aiziet ārpustēmā. un lai nu ko bet jaukteni naaveedis noteikti saozz pa gabalu taa kaa neticu ka nezinaaja (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Nāvēžu oža ne ar ko neatšķiras no citu ožas. Un viņi vienkārši neiedomājās parakt dziļāk par Zibiņu, jo Zibiņš jau ir visai neuzkrītošs, un visi pie viņa tik ļoti pieraduši, ka i nepamana, līdz šamējais neiespiedzas. Labs cilvēks, lieliska personība? Paldies, tas Zibiņu automātiski noliktu par mērķi nr. 2 nāvēžu slepkavojamo sarakstā, tūlīt aiz Harčas. Atgādinu, ka Zibiņš ar lielāko prieku apmācīja arī, khm, draņķasiņus. Kas, no nāvēžu viedokļa, ir ļoti draņķīgi. Drīzāk tiešām par šamējo neiedomājās. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 08:58 |