![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.04 ![]() |
Gribeeju parunaat tieshi par taadu cilveeku, kas ir diezgan maz apspriests taatad profesors Zibinjsh, neesmu redzeejusi ka te kaads par vinju iipashi intereseetos, bet mani vinjsh vienkaarshi fascinee, vinjsh ir nu burviigs radiijums, ar labu humora izjuutu, mazs omuliigs onkulis, ja man buutu teikshana, tad es sev gribeetu tieshi taadu pasniedzeeju, un kaa jums patika Feeniksa Ordenii vinja jaukie izteikumi pret to maitu Ambraazhu? ( Es jau labpraat pats...bet nezinu vai esmu pilnvarot to dariit )
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
(nu ta beidzot diskusija (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) )
noteikti nepiekriitu matiasam ka tas ir normaali vai ka tas buutu jaauztver normaali - un tiessaam laikam vieniigais liidziigais precedents ir muulis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) taapat arii nepiekriitu Elony ka tas nav par teemu - tas ir zibinnss ir vispozitiivaakais piemeers ja neskaitam fleeru es teiktu ka sseit nenoliedzami nostraadaaja zibinna lieliskais cilveeciskais un personiibas faktors ko es jau centos izcelt kaa arii vinnss maaciija gandriiz visus anglijas naaveezzus un diez vai ka kaut vienam no vinniem bija par to iebildumi jo vinnss ir lielisks pasniedzeejs un taa kaa tika izlemts turpinaat visus jaunos burvjus apmaaciit cuukkaarpaa tad labaaku skolotaaju burvestiibaas atrast nevareetu pat ja buutu liidziigu speju burvis veel ir nepieciessams arii pedagoga talants - kaa jau iepriekss sajaa pavedienaa citeets dzzordzza teksts kur vinnss saka ka pie zibinna eksaamenaa visi tiek cauri manupraat nav tik daudz ka zibinnss vinnus laistu cauri bet ka vinnss vinnus tam lieliski sagatavotu jo vinnss jau nav eksamineetaajs veel viens iemesls tam bija joprojaam lloti ssaubiigaa bet tomeer pastaavossaa goblinu neitralitaate vispaareejaa konfliktaa kas visticamaak bija viens no lloti retajiem vai vispaar pirmais ssaads precedents karu laikaa kad goblini neiennem kaaud no puseem jo kaa mees zinaam goblini ir speejussi vienat nee karot pret burvjiem ne vienu vien reizi un netikt pakllauti kaa arii noteikti papildus faktors bija tas ka kontroli paar skolu ieguva saliidzinossi veelu un jau straadaaja vai saaka straadaat politika - saudzeesim burvju asinis kas varbuut kaut nedaudz papildinaaja ieprieksseejos argumentus un lai nu ko bet jaukteni naaveedis noteikti saozz pa gabalu taa kaa neticu ka nezinaaja (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 09:06 |