![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.04 ![]() |
Gribeeju parunaat tieshi par taadu cilveeku, kas ir diezgan maz apspriests taatad profesors Zibinjsh, neesmu redzeejusi ka te kaads par vinju iipashi intereseetos, bet mani vinjsh vienkaarshi fascinee, vinjsh ir nu burviigs radiijums, ar labu humora izjuutu, mazs omuliigs onkulis, ja man buutu teikshana, tad es sev gribeetu tieshi taadu pasniedzeeju, un kaa jums patika Feeniksa Ordenii vinja jaukie izteikumi pret to maitu Ambraazhu? ( Es jau labpraat pats...bet nezinu vai esmu pilnvarot to dariit )
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Nu, to, ka tu esi vilkatis, vai, vēl jo vairāk, pusmilzis, ir daudz grūtāk noslēpt, nekā tas, ka tu esi jauktenis ar goblinu, ņemot vērā to, ka Zibiņš izskatījās vienkārši pēc maza auguma cilvēka. Neatceros, ka viņš savu izteiksmi būtu pa visiem stūriem diži afišējis
Vai nāvēži zināja, kas viņš īstenībā ir?
Par nomētāšanu ar akmeņiem cik no grāmatas sapratu, uz to vairs nebija ilgi jāgaida. Paskaties kaut vai uz Ambrāžu. Nebrīnītos, ja burvju vēsturē būtu daži labi tādi gadījumi. Ne tikai ar akmeņiem, bet arī ar dažiem labiem citiem mokošas nogalināšanas veidiem. Teiksim tur, izlikt saulītē. Vai vēl ko sliktāku. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 12:04 |