![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.04 ![]() |
Gribeeju parunaat tieshi par taadu cilveeku, kas ir diezgan maz apspriests taatad profesors Zibinjsh, neesmu redzeejusi ka te kaads par vinju iipashi intereseetos, bet mani vinjsh vienkaarshi fascinee, vinjsh ir nu burviigs radiijums, ar labu humora izjuutu, mazs omuliigs onkulis, ja man buutu teikshana, tad es sev gribeetu tieshi taadu pasniedzeeju, un kaa jums patika Feeniksa Ordenii vinja jaukie izteikumi pret to maitu Ambraazhu? ( Es jau labpraat pats...bet nezinu vai esmu pilnvarot to dariit )
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
iespeejams ka roulinga sso teelu speciaali nav izveersusi vairaak jo varbuut nav veeleejusies paaraak izcelt citus jauktennus atskaitot hagridu Par mizli runājot (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Par milžiem es kaut kā nespēju iedomāties normāla izmēra sievieti pārojamies ar liela izmēra milžu tēviņu. Zināmu iemeslu dēļ. Otrādi jā, kaut arī nezinu, vai Hagrida māmiņa vispār kaut ko sajuta, bet tas jau ir temats atevišķai diskusijai, ko IMO Kurbijkurne nepiedzīvos. Jebkurā gadījumā tur varēja būt visādi, arī pozitīvi. Domāju, Maksima madāma Hagridam bija lielisks pāris. - jautaajums preec teorijas ir buutisks - vai mees varam skatiities uz burvjiem kaa sava veida cilveeku grupu kuras dallai piemiit jauns seksa un attieciibu virziens - sekss ar cilveecisku buutni Un vēl kā. Burvjiem nospļauties par to, ko domā vientieši. jautaajums ir paarlieku sarezzggiits jau peec buutiibas tisssi sso buutnnu dazzaadaa izskata un cilveeciskuma deell un cilveecei par to veel nav konkreetas nostaajas jo joprojaam nav bijis precedenta - vieniigais tuvaakais un cilveeku praktizeetais seksa veids ssim ir zoofiilija un vieniigais potenciaalais naakotnes citplaneetu dziiviibas formu satikssana vai ssaadu dziiviibas formu radiissana tepat uz zemes taadejaadi roulinga principaa ir piegaajusi ssai teemai biistami tuvu un man ir patiess prieks ka harija potera un roulingas nopeeleeji un pretinieki nav plassi izmantojussi sso graamataas aizskarto teemu lai protesteetu... Ja protestētu, tikai parādītu, kādi idioti viņi ir. Ja kopā nevar radīties nekādi pēcnācēji, tad tāds sekss nav dabisks un pret to visumā var attiekties kā pret zoofiliju. Ja auglīgi pēcnācēji var rasties, tad sekss ar šo būtni nav nekas slikts, pat ja tas nenotiek bērnu radīšanas nolūkā (ja pret to attiekties citādi, tā būtu diskriminācija apmēram tāpat, kā pateikt tu, meitiņ, nedrīksti ````ties ar nēģeri, jo viņš nav baltais tāds kā mēs). Un ja rodas pēcnācēji, bet tie ir sterili (kā mūļiem), tad atkarīgs no cilvēka partnera vai šī būtne ir saprātīga un tai ir savs viedoklis. Ja atbilde uz abiem jautājumiem ir jā un būtnes viedoklis par to, vai pāroties, ir jā, tad nevar aizliegt. Ja uz kaut vienu no jautājumiem atbilde ir nē, tad nevar. Pieņemu, ka citādi domājošie būtu iesīkstējuši, aizspriedumaini ļautiņi. Bet tādu jau netrūkst. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 09:27 |