![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.04 ![]() |
Gribeeju parunaat tieshi par taadu cilveeku, kas ir diezgan maz apspriests taatad profesors Zibinjsh, neesmu redzeejusi ka te kaads par vinju iipashi intereseetos, bet mani vinjsh vienkaarshi fascinee, vinjsh ir nu burviigs radiijums, ar labu humora izjuutu, mazs omuliigs onkulis, ja man buutu teikshana, tad es sev gribeetu tieshi taadu pasniedzeeju, un kaa jums patika Feeniksa Ordenii vinja jaukie izteikumi pret to maitu Ambraazhu? ( Es jau labpraat pats...bet nezinu vai esmu pilnvarot to dariit )
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
principaa ssis teels ir raksturiigs pirmajaam divaam roulingas graamataam - respektiivi ielikts tikai taadeell lai beerniem buutu prieks tomeer atsskkiriibaa no daudziem citiem teeliem taa arii nav izveersts plassaak arii veelaakajaas graamataas nav dabuujis savu staastu un par vinna identitaati dziives veertiibaam un visu paareejo varam tikai spekuleet...
teela staasts vareetu buut viens no vislabaakajiem piemeeriem emancipaacijai burvju sabiedriibaa kura pamata buutiiba noteikti ir tas cik lielisks cilveeks ir zibinnss - jav vinnss taads nebuutu tad visticamaak vinna beerniiba buutu vienas vieniigas mokas jo goblins senccos noteikti nav labak par mizli un savaadaaka rakstura cilveekam kura auru jau satiekot vien neradiitu pozitiivisms tas vareetu buut lloti gruuts dziives saakums - piennemu ka baumas apr to ka jauniibaa vinnss bijis izcils duelants vareetu buut saistiitas ar vinna zicelsmi gan tiessaa jomaa ar to ka vinaa peec buutiibas ir savienotas divu cilveecisku buutnnu kopeejaas praata speejas gan arii tajaa kaa saads savienojums vispaareeji vareetu tikt nicinaats un tiessi taadeell izsaucot daudz vairaak situaaciju kad nav citas iespeejas atbildeet kaa vien duelis lloti iespeejams ka tas saacies jau skolas laikaa neskatoties uz to vinnam ir labs darbs kuru vinnss pieprot labaak kaa daudzi citi vinna koleegi laba dziives uztvere vinnss ir sabiedrisks un lloti iespeejams arii laimiigi preceejies - savu dziivi vada roku rokaa ar burvju sabiedriibu un nemazaakajaa meeraa nav slikts ssiis sabiedriibas loceklis un kas lloti patiikami paarstaav labo speeku pusi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) iespeejams ka roulinga sso teelu speciaali nav izveersusi vairaak jo varbuut nav veeleejusies paaraak izcelt citus jauktennus atskaitot hagridu - jautaajums preec teorijas ir buutisks - vai mees varam skatiities uz burvjiem kaa sava veida cilveeku grupu kuras dallai piemiit jauns seksa un attieciibu virziens - sekss ar cilveecisku buutni jautaajums ir paarlieku sarezzggiits jau peec buutiibas tisssi sso buutnnu dazzaadaa izskata un cilveeciskuma deell un cilveecei par to veel nav konkreetas nostaajas jo joprojaam nav bijis precedenta - vieniigais tuvaakais un cilveeku praktizeetais seksa veids ssim ir zoofiilija un vieniigais potenciaalais naakotnes citplaneetu dziiviibas formu satikssana vai ssaadu dziiviibas formu radiissana tepat uz zemes taadejaadi roulinga principaa ir piegaajusi ssai teemai biistami tuvu un man ir patiess prieks ka harija potera un roulingas nopeeleeji un pretinieki nav plassi izmantojussi sso graamataas aizskarto teemu lai protesteetu... Šo rakstu rediģēja aivvv/troll dream walker: 21.08.2008 18:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 12:07 |