![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
nu taatad...es vakar domaaju vai atriebties ir slikti vai labi?
Ja nu nodariijums ir liels un tad varbuut labaak paarliecinaaties ka otrs cilveeks sanjem peec nopelniem? Bet ja nu aiziet par taalu... Gan jau liktenis paruupeesies lai otrs cilveeks saprot ko nodariijis?Bet ja nu ne? Varbuut labaak visu piedot un aizmirst? es pati nezinu. bet man ljoti interesee ko juus par to domaajat. P.S. mekleeju un taadu pashu vai liidziigu pavedienu neatradu. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.03.08 Kur: Cēsis. ![]() |
Man mamma māca ka atriebties nav labi. ( Tikai viņa pati dažreiz ieriebj kādam) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Es ieriebju un tas vispār man sagādā prieku. Ka iet vaļā pa īsto kā mūsu klasē meiteņu strīdiņos es izdaru gājienus, kas patiesi manai pretiniecei liek nosarkt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) vai vēl trakāk kaut ko patiešām riebīgu. Es neesmu kaut kād klasē atstumtā vai neieredzētā gluži otrādi un tā ir priekšrocība (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Bet es NEKAD NEVARĒTU NODARĪT FIZISKU KAITĒJUMU! Bieži jau saka ka morāls ir trakāks nekā fizisks, bet es nemētājos ar rokām. Fui es nevienam nekad nevarētu tā nopietni kaut ko nodarīt, tikai brālim( es ar viņu bieži kaujos, bet tas NAV nopietni, mēs nesitam acis vai kā. Tikai es paskrāpēju, nogrūžu un viss) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Be dažreiz es paturu sevī iekšā un neņemu par pilnu. Es izvēlos piemērotus brīžus kad atriebties. Bet kā jau rakstīju es to nedaru tik bieži, kā teiksim ēdu( 3 reizes dienā) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Tā kā dažreiz dusmas vaig paturēt pie sevis nevis atriebties. Varbūt lai sakrājas tas viss un tad! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 12:12 |