![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Manās rokās pirms dažām dienām nonāca nesen izsākusi grāmata, kuru sarakstījis ir Džonatans Stouds. Samarkandas amulets. Grāmata stāsta par mūsdienu Londonu un kādu puisi Netenjelu, kurš ir kopš mazotnes pieņemts par burvja mācekli un ir ļoti centīgs un spējīgs skolēns- visas zinības apgūst lielā ātrumā. Kad viņam paliek 12 gadu, puisis izsauc savu pirmo dēmonu un tad sākas viņa piedzīvojumi un nedienas. Vai kāds jau ir izlasījis vai pašreiz lasa šo grāmatu?! Jūsu domas?!
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.07 ![]() |
Es nesen to grāmatu izlasīju un tā kā man ļoti patika, nupat sāku lasīt Bartimaja triologijas 2. grāmatu "Golema acs"..
Šo rakstu rediģēja ...dovenda...: 01.02.2008 18:46 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.04.08 Kur: Blakus mūzikai ![]() |
Jā. esmu lasījusi šo grāmatu un ar nepacietību gaidu, kad manās rokās ieguls 2 turpinājuma grāmatas Bartimaja triloģijai- "Golema acs" un "ptolemeja vārti". (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Mani aizrāva šī grāmata un tā nebija tik ļoti paredzama, tas man grāmatās ir viena no lietām kas patīk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 12:45 |