![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.04 Kur: Cūkmiestiņā dzeru Sviestalu ![]() |
Visā pasaulē cik nav dzirdēts par visvisādām neizskaidrojamām paradībam, tās var notikt jebkurā brīdī, jebkurā vietā
Es pagājušnakt ļoti vēlu vakarā gāju gulēt. Jau ielīdu gultā, kad pēkšņi kaut ko sadzirdēju: Griestos skanēja klusa vaimanāšana un ūjināšana? Kas gan tas varēja būt? Vai jūs ticat paranormālām parādībām? Vai ar jums kaut kas tāds ir gadījies? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.07 ![]() |
Es ticu ka tādas paranormālības patiešām pastāv. Ar mani arī šis tas ir noticis. Visādas skaņas mājas bēniņos, klauvējieni. Sākumā man šķita ka kāds ar mani kā vienmēr jokojais, vai reizēm man tikai izliekas, ka kaut kur kautas nokrīt, vai kāds pieklauvē. Taču kādu vakaru pa LTV1 gāja kāds raidījums(ceturtdienās, 22:00), tagad viņu laikam vairs nerāda, varbūt daži viņu ir redzējuši, kur ekstrasensi palīdzēja ģimenēm padzīt spokus no viņu īpašumiem. Man šīs raidījums ļoti iepatikās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.03.08 Kur: Cēsis. ![]() |
Es ticu ka tādas paranormālības patiešām pastāv. Ar mani arī šis tas ir noticis. Visādas skaņas mājas bēniņos, klauvējieni. Sākumā man šķita ka kāds ar mani kā vienmēr jokojais, vai reizēm man tikai izliekas, ka kaut kur kautas nokrīt, vai kāds pieklauvē. Taču kādu vakaru pa LTV1 gāja kāds raidījums(ceturtdienās, 22:00), tagad viņu laikam vairs nerāda, varbūt daži viņu ir redzējuši, kur ekstrasensi palīdzēja ģimenēm padzīt spokus no viņu īpašumiem. Man šīs raidījums ļoti iepatikās. Jā man arī šis raidījums iepatikās un tāpēc visam tam es vnk ticu! Nezinuvai tas ir normāli vai ne, bet manuprāt tas viss pastāv. Un protams ne vienmēr visi tic tam. Tas ir pilnīgi normāli, ja citi netic un atrod pavisam loģiskus izskaidrojumus, ka tas nepastāv! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Nezinuvai tas ir normāli vai ne, bet manuprāt tas viss pastāv. Tad tu domā, ka tas ir ok, ka citi izskaidro kaut ko, atrodot tam derīgu risinājumu, taču tu pati tai pat laikā pieņem, ka tas tā nav. Kas tas par bulšitu?
... Tas ir pilnīgi normāli, ja citi netic un atrod pavisam loģiskus izskaidrojumus, ka tas nepastāv! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 09:41 |