![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.04.08 ![]() |
Es vēlētos zināt, kādas grāmatas patīk citiem un kāpēc. Man tās ir:
1. Jūrzemes burvis (Ursula le Gvina) Šajā grāmatā ir skaista noskaņa un tajā ir ļoti patiesas idejas. 2. Ugunsnesējs (Deivids Klements-Deiviss) Ļoti labi ir noraksturotas emocijas. 3. Vistālākais krasts (Ursula le Gvina) Aizkustinoša grāmata tikai mazliet skumja. 4. Alķīmiķis (Paulu Koelju) Ļoti patika ideja. 5. Pēdējais vienradzis (Pīters S. Bīgls) Grāmatas noskaņa pilnīgi apbur. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Noa Gordons - Dziednieks.
Sīlija Rīsa - Raganas bērns. Liāna Hērna - Ceļš cauri sniegiem. Keita Mosa - Labirints. Stephanie Meyer - Twilight. Šeit tika uzskaitītas grāmatas, kuras pirmās iešāvās prātā, izlasot nosaukumu. Pašlaik nevienai grāmatai nevarētu dot pirmo, otro, trešo vai arī piecpadsmito vietu. Visas vienlīdz mīļas. Visas lasāmas un baudāmas, turklāt sarakstu varētu papildināt arī ar tādām grāmatām, kā : Frānsisa Hodžsone Bērneta "Princesīte", Nikolo Ammaniti "Es nebaidos", Mega Rosofa "Kā es tagad dzīvoju", un vēl, un vēl, ieskaitot jau minēto autoru citus garadarbus un pieliekot klāt vēl tik pat daudz. Grāmatās galvenokārt piesaista tieši sižets. Nespēju iedziļināties īsti filozofiskās grāmatās, bet, kā par brīnumu, atrodas arī daži izņēmumi. Es aizrunājos, bet tā kā es nemaz nemēdzu lasīt grāmatas, kuras mani nepiesaista vai nepatīk, tad savā ziņā varētu teikt, ka itvisas lasītās varētu uzskatīt par cienīgām, lai ierindotu "mīļāko sarakstā". Šo rakstu rediģēja Margo: 30.06.2008 21:00 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.08.06 Kur: šeit ![]() |
Ne mīļākās, bet tuvākās, atmiņā paliekošākās:
>Anne Rice ''Vampīru Hronikas''(visa sērija) >Margareta Mitčela ''Vējiem līdzi'' >Džordžs Orvels ''1984'' >Ērihs Marija Remarks ''Laiks dzīvot un laiks mirt'' >Elīna Zālīte ''Agrā rūsa'' |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 12:38 |