![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.05 Kur: Piepaliidz sargengjeljiem glaabt tumsaa pazudusho... ![]() |
Nju jaa....Es saprotu,ka tas ir pats pozitiivaakais tornis un arii tas,kur maacaas galvenie varonji,bet kaadeelj Roulinga kaadreiz nevar iedot uzvaru arii citam tornim???
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Nezinu, vai Grifidoram ir raksturīgi uzvarēt. Vismaz visu laiku.
Cik es sapratu, tad parasti kausu uz pārmaiņām ieguva Grididors, Kraukļanags un Slīdenis. Iespējams, ka reizēm arī Elšpūtis. Reizi 50 gados, (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Vienkārši pēdējos gados kausu Grifidors nedabūja ilgāk, jo Slīdenim izdevās izrauties vadībā. Kāpēc Grifidori nespēja iegūt kausu? Jo nebija iespējas daudz izpaust savu drosmi un cēlo sirdi. Bet kāpēc Slīdenim izdevās? Es nezinu. Bet ne kalambola dēļ. Nu, rādās, ka lai arī Čārlijs palīdzēja iegūt kalambola kausu, kad viņš vēl mācijās skolā, ar to nepietika. Acīmredzot citiem namiem bija vairāk punktu citā ziņā -mācībās vai labā uzvedībā. Tātad, kā redzams arī pirms Harija kalambols uzvarēt Skolas kausā nepalīdzēja. Un arī Harija laikā tam nozīme bija tikai vienu reizi. Un kā rādās, tad pēdējos četrus gadus torņa uzvaras svinētas netika. Bet ja būtu... 4. gadā Sedrika dēļ. (Dumidors piešķirtu punktus Grifidoram un Elšpūtim par uzvaru turnīrā, bet Harijam vairāk dēl lietām ar Voldemortu. ) 5. gadā laikam tādēļ, ka nenotika godīga skaitīšana un bija daudz citu skumīgu notikumu. ( Dumidors piešķirtu punktus tiem skolēniem, kas bija Ministrijā, visvairāk Grifidoram) 6. gads. Miris direktors. Netiek skaitīts. (Punktu pelnījuši tie skolēni, kas cīnijās pret Nāvēžiem un Slīdenim mīnus par dažiem skolēniem - nāvēžiem) 7. gads... Mācību gads netiek sakarīgi pabeigts. Ieprieksējie rezultāti tiek anulēti. Vārdu sakot, netiek skaitīti punkti. Skolas laikā rezultāti bija neobjektīvi. Bet ja būtu kas skaita, manuprāt uzvaru dabūtu Grifidors par aktīvo cīņu pret ļaunumu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 21:19 |