![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Tātad, lasot HP 5 daļas beigas, kur Harijs sarunājās ar Lunu (pirms pēdējās papusdienošanas) par to, kas atradās otrā pusē Noslēpumu nodaļas arkas telpas plīvuram, jau pēc Siriusa nāves, es atcerējos par arī Sedrika nāvi un nodomāju, ka tikai pēc tā Harijs sāka redzēt testrālus.
Bet tad es iedomājos, ka Harijs bija redzējis nāvi! Viņš taču atradās vienā istabā ar māti - Lilliju, kad viņu nogalināja Lords Voldemorts... tātad Harijs nevarēja nepamanīt, ka viņa māte nomira!!! Un pat ja Harijs neredzēja mātes nāvi, par ko es tiešām šaubos... tad viņš jau nu noteikti būtu redzējis Voldemora nāvi, jo pats pie tā bija vainīgs!!! Voldemorts nomira taču, vai ne? Sāka darboties viens no horkruksiem, un Voldemorts, kā "dzīves ēna" aizmuka uz Albānijas mežiem sakopot spēkus. Un tad vēl -- pirmajā mācību gadā, Poters pats taču redzēja arī to kā nomira Drebelis... Labprāt dzirdētu jūsu viedokļus par šo tēmu, vai nu tā ir liela kļūda, vai arī es pati te kaut ko putroju??? |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Hm, varbūt tur arī ir kāda veselīga doma apakšā. Es runāju par pēdējo. Lasot iepriekšējo, nolēmu izteikt savu viedokli ienāca prātā kāda doma.
Iespējams, tu testrāļus sāc redzēt tikai pēc tam, kad esi pilnībā izdzīvojis skumjas par zaudēto cilvēku. Piem., vecāku zaudējums Harijam bija kaut kas, ar ko viņš dzīvoja un bija saradis kopš agras bērnības. Turklāt viņam bija iestāstīts, ka šie gāja bojā autoavārijā. Traģēdija nebija personiska, grāmatās ir minēts, ka viņš pats neko daudz neatcerējās, tikai zaļo gaismu, par ko brīnījās. Savus vecākus viņš arī īpaši nepazina. Savukārt Sedriku viņš pazina kā dzīvu cilvēku, un sākumā viņa apziņa to pilnībā atteicās pieņemt, viņš bija šokā. Tā pa īstam viņš to izdzīvoja tikai vasarā Sedriks ir miris, Sedriks Digorijs ir miris un līdz ar to rudenī jau bija gatavs redzēt testrāļus. Tiem, kas oponēs, pieminēdami Lunu viņa bija vecāka un gan jau tēvs viņai visu izstāstīja. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 19:57 |