![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Raksti tiek skaitīti.
Aptaujas nav atļautas tām paredzēts atsevišķs aptauju forums.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.10.03 Kur: childproof world ![]() |
s te taa padomaaju.... lai arii kaa man nepatiik taisiit jaunus pawedienus, bet te nu s kauko nesaprotu... taatad - cukkaarpaa gleznas runaa & paarwietojas.... tad kas harijam liedz runaaties ar siriussu caur gleznu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) & fotograafijas.... taas arii kustas, bet nerunaa?! s nesaprotu shito wisu padariishanu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif) cuukkaarpaa taas gleznas wispaar pashas dziiwo sawu dziiwi... warbuut gleznas i tik iipashsas tikai cuukkarpaa & weel kautkur? bet druumkaktee gleznas arii runaaja.... :blink: s nekaa nesaprotu....
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.08 Kur: Kaut kur starp Jums ![]() |
s te taa padomaaju.... lai arii kaa man nepatiik taisiit jaunus pawedienus, bet te nu s kauko nesaprotu... taatad - cukkaarpaa gleznas runaa & paarwietojas.... tad kas harijam liedz runaaties ar siriussu caur gleznu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) & fotograafijas.... taas arii kustas, bet nerunaa?! s nesaprotu shito wisu padariishanu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif) cuukkaarpaa taas gleznas wispaar pashas dziiwo sawu dziiwi... warbuut gleznas i tik iipashsas tikai cuukkarpaa & weel kautkur? bet druumkaktee gleznas arii runaaja.... :blink: s nekaa nesaprotu.... Manuprāt fotogrāfijas nerunā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Sīriuss diez vai bijas uz kādas gleznas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Es domāju par citu problēmu..Kāpēc HP nerunāja ar Dumidoru caur gleznu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 01:22 |