![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.04.08 ![]() |
Es vēlētos zināt, kādas grāmatas patīk citiem un kāpēc. Man tās ir:
1. Jūrzemes burvis (Ursula le Gvina) Šajā grāmatā ir skaista noskaņa un tajā ir ļoti patiesas idejas. 2. Ugunsnesējs (Deivids Klements-Deiviss) Ļoti labi ir noraksturotas emocijas. 3. Vistālākais krasts (Ursula le Gvina) Aizkustinoša grāmata tikai mazliet skumja. 4. Alķīmiķis (Paulu Koelju) Ļoti patika ideja. 5. Pēdējais vienradzis (Pīters S. Bīgls) Grāmatas noskaņa pilnīgi apbur. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.08 Kur: apskaut un redzēt ![]() |
Autorus es nesaukšu, tikai nosaukumu un raksturojumu.
1."Laura un Avanterras noslēpums"-Šausmustāsts un piedzīvojumu stāsts: Kas var būt vēl labāks... 2."Harijs Poters un ..."[visas daļas]- komentārus neprasa! ;] 3."Mazais Princis"- Gudri un pamācoši, ne īpaši priekš manis bet man patika...;] 4."Taņa Grotere un burvju kontrobass,Taņa Grotere un izgaistošais stāvs"-Saku tā: Harija Potera grāmatu neticama līdzība, bet notikumi interesanti. Grāmatu ar pirmo numuru es varētu pārlasīt neskaitāmas reizes, noteikti mana mīļākā!;] Visas Harija Potera daļas varētu kauties par otro vietu trešajā man varētu būt vainu Taņa vai Alķīmiķa atslēga[neminēts mīļāko grāmatu sarakstā, nezinu kapēc]. Katram gaume ir savādāka un ja jums kāda no manis minētajām grāmatām nepatīk, neleciet līdz griestiem lūdzu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 12:22 |