![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
ASINSBALSS PROLOGS Rīga, 2008. gada jūlijs Rit ikdienas dzīve, valdība, kā parasti, dzīvo cepuri kuldama, parastie iedzīvotāji, kuri nevar atļauties visu laiku sēdēt mājās pie ventilatoriem, pastiprināti patērē saldējumu, dzērienus un citus tamlīdzīgus dzesētājus. Dabas resursi, kā parasti, tiek intensīvi ekspluatēti, magnāti un korporācijas tikpat parastā veidā sapņo par monopolu, zinātnieki patvērušies laboratorijās ar nemainīgu gaisa temperatūru un turpina izstrādāt savus projektus. Vārdu sakot, mūsdienas to visparastākajā atbaidošajā veidolā Tikmēr pasaules dziļākajos slāņos ir sākušās pārmaiņas. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Meitene pakratīja galvu, pati par savām klusajām domām un, kā gribēdama nokratīt arī vīrieša skatienu. Tam nav nekādas nozīmes.
- Pasaules glābšana... tā vienmēr ir pasaules glābšana. Citādi pēc mums nebūtu nepieciešamības. Problēmas rodas vienmēr, kad kaut kas ir ne tā, kā vajag. Apkārtējā pasaule, kā vienots veselums, var protestēt pret kaut ko, kas tai nepatīk. Bet, ja godīgi, tad es nezinu, man nav pilnīgi nekādu ziņu par to, par ko esam pārvērtušies, - nopūta. - Bet, ja var ticēt tam, ko teica komisārs, vēsture var atkārtoties, - Ulrika paskatījās uz aizvērtajām durvīm, it kā aiz tām stāvētu pieminētais izmeklētājs. - Nezinu, kā ir ar intuīciju, bet viens nu man ir skaidrs - ja sapņos sāk rādīties asinis, kas upē plūst kaut kur, tad kaut kas pilnīgi noteikti nav kārtībā, - neko viņa nesaprata, tikai izdarīja racionālus secinājums no pieejamās informācijas kripatiņām. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.05.2025 16:25 |