![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
ASINSBALSS PROLOGS Rīga, 2008. gada jūlijs Rit ikdienas dzīve, valdība, kā parasti, dzīvo cepuri kuldama, parastie iedzīvotāji, kuri nevar atļauties visu laiku sēdēt mājās pie ventilatoriem, pastiprināti patērē saldējumu, dzērienus un citus tamlīdzīgus dzesētājus. Dabas resursi, kā parasti, tiek intensīvi ekspluatēti, magnāti un korporācijas tikpat parastā veidā sapņo par monopolu, zinātnieki patvērušies laboratorijās ar nemainīgu gaisa temperatūru un turpina izstrādāt savus projektus. Vārdu sakot, mūsdienas to visparastākajā atbaidošajā veidolā Tikmēr pasaules dziļākajos slāņos ir sākušās pārmaiņas. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
"Runa nav par presi, bet par valsts pretizlūkošanu." palaboja Alekss.
"Bet tur vainīgs bija militārā atašeja palīgs, kā jau parasti." viņš pasmīnēja. "Jebkurā gadījumā, laikam tas nav svarīgi. Man būtu grūti strādāt SAB, zinot, ka nedrīkst atklāt par elfiem un rūķiem patiesību, bet kā lai es reizē saglabaju uzticību vadībai? Liekas, ka visiem šī būšana maina dzīvi līdz nepazīšanai. " Alekss ieinteresēti pieliecās uz priekšu. "Drīkst zināt, ko tad jūs pieredzējāt, Tatjana? Cik man zināms, tad Krievijas specdienestiem ir šāda tāda informācija par elfiem. Vai tiešām viņi tika jums uz pēdām?" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.05.2025 11:41 |