![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 ![]() |
Nu, ja godīgi man filmā Legolas kā elfu pārstāvis likās pavisam neatbilstošs, ne pietiekami spilgts. Protams, arī grāmatā viņam nav pārāk daudz vietas atvēlēts... Ja man būtu jāizvēlas spilgts elfu pārstāvis, tad jau labāk Galadriela vai Elronds (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Ja atmiņa neviļ, Tolkīns kaut kad teica (savās vēstulēs laikam), ka viņaprāt, elfs esot devis vismazāko ieguldījumu Gredzena brālībā. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
Nu es nosaciiti Bluumu varu apbriinot no taada viedoklja vieniigais, ka shams bija nepieredzeejushaakais aktieris no visa galveno varonju pulcinja, bet speeja normaali panest nopietno atbildiibu shajaa filmaa.
Bet Mortensenu es varu jau vairaak cieniit un apbriinot. Vairaak izdarot secinaajumus peec DVD extended versijas bonus materiaalu skatiishanaas. Vinjsh, IMHO tieshaam ir aktieris - maakslinieks (nevis vienkaarshi kaarteejais smukuliitis), kursh speej speeleet ljoti dazhaadus teelus un pilniigi ieiet lomaa un darboties ar nerimstoshu energjiju un entuazismu. Piemeeri, kurus saklausiijos no intervijaam bonus materiaalos: TTT: skataa, kur shams aizsper orku kasku pie liikju kaudzes, vinjsh peec speeriena salauza divus kaajas pirkstus, bet turpinaaja speeleet un savas saapes un dusmas iekljaava skataa (kas arii iekljuva finaala variantaa). Helm`s Deepas filmeeshanaa shamam arii izsita gabalinju no prieksheejaa zoba, bet vinjsh tik teica: "Pie velna, pieliimeesim ar "Momentu" un turpinaasim!" (ko gan neatljaava un kas arii bija tikai jocinsh spocinjsh). Anyway, iespaids radies, ka shams ir diezgan pamatiigs aktieris, ne tikai gliits (neba man jau nu spriest). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.06.2025 09:25 |