![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
ASINSBALSS PROLOGS Rīga, 2008. gada jūlijs Rit ikdienas dzīve, valdība, kā parasti, dzīvo cepuri kuldama, parastie iedzīvotāji, kuri nevar atļauties visu laiku sēdēt mājās pie ventilatoriem, pastiprināti patērē saldējumu, dzērienus un citus tamlīdzīgus dzesētājus. Dabas resursi, kā parasti, tiek intensīvi ekspluatēti, magnāti un korporācijas tikpat parastā veidā sapņo par monopolu, zinātnieki patvērušies laboratorijās ar nemainīgu gaisa temperatūru un turpina izstrādāt savus projektus. Vārdu sakot, mūsdienas to visparastākajā atbaidošajā veidolā Tikmēr pasaules dziļākajos slāņos ir sākušās pārmaiņas. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Komisāra teiktais bija piesaistījis uzmanību. Es ceru, ka arkai nav nekāda sakara ar to drausmīgo asins daudzumu. Man tomēr tā arka patika, kaut arī vēl nebija pienācis laiks.
- Komisāra kungs, bet kāds tam visam sakars ar sniegu? Cik es noprotu, tad divi no šeit telpā esošajiem sapņotajiem redzēja visu parastā gadalaikā. Man tur bija sniegs. Ziema, - varētu teikt, ka viņa neko nesaprata. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.05.2025 12:07 |