![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
ASINSBALSS PROLOGS Rīga, 2008. gada jūlijs Rit ikdienas dzīve, valdība, kā parasti, dzīvo cepuri kuldama, parastie iedzīvotāji, kuri nevar atļauties visu laiku sēdēt mājās pie ventilatoriem, pastiprināti patērē saldējumu, dzērienus un citus tamlīdzīgus dzesētājus. Dabas resursi, kā parasti, tiek intensīvi ekspluatēti, magnāti un korporācijas tikpat parastā veidā sapņo par monopolu, zinātnieki patvērušies laboratorijās ar nemainīgu gaisa temperatūru un turpina izstrādāt savus projektus. Vārdu sakot, mūsdienas to visparastākajā atbaidošajā veidolā Tikmēr pasaules dziļākajos slāņos ir sākušās pārmaiņas. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Aleksandrs aizvēra acis un koncentrējās. Pēc brīža atvēra acis un dziļi ieelpoja.
"Jums taisnība. Es kļūdijos. Svītra jau bija gara. Liekas, bezgalīgi gara. Tieva un nezināmā attālumā. Un lēnām kļuva platāka, kad atcerējos dažas lietas no savas pagātnes. Un lai kādas šīs pārmaiņas būtu, tad nekādas labas jau nebūs... kaut kas tuvojas..." Likās ka Alekss ir iegrimis pats savās domās, tad pasmaidīja un papurināja galvu. "Piedodiet. Parasti sapņus cenšos aizmirst nevis atcerēties. Lai arī nākotnē var notikt kas slikts, tas var atvērt portālu. Tas gan nav īsti sapnis, drīzāk mana intuīcija... Bet tik un tā - portāla jēdzienu es ikdienā nelietoju. Tas ir saistīts ar sapni un sapnis... ar kaut ko citu." "Bet ar ko jums saistijās svītras palielināšanās? Vai nebija kādas ainas no pagātnes?" viņš jautāja Tatjanai un uzmeta skatu arī somietei. Šo rakstu rediģēja Elony: 27.05.2008 19:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.05.2025 12:49 |