![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
Viesis_mazinjais_* |
![]() ![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Pirms kāda pus gada redzēju kaut kur internetā rakstu, kur viens cilvēks itkā dīvaini aizmidzis vai kā, viņš nevarējka pakustēties un vinjam tuvojās kkada gaisma, cilvēks vai kaut kas tamlīdzigs... Un skanjas bija neiskaidrojamas jeb mistiskas!
Vnk man ir apriebies tas ka es vairs normāli nevaru pagulet! Jā, mani tas nomoka! Man tas pac uznāk gandrīz katru nedēļu. Tapēc gribu uzzināt par to kaut ko vairāk un tikt no tā vaļā! Jā kāds zin vismaz līdzīgu rakstu, please pasakiet! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
Spokiem ticu, tas nu gan.. Visu laiku, kautkas kustas un tādā garā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) kad es guļu, es pat zem gūltas nevaru paskatīties, man vienkārši bail.. Tas ir mazliet smieklīgi, bet baisi.
Manai māsīcai ir tā, kad viņas iztabā guļ viņas mazā māsa un viņa tad, kad es biju pie viņas viņai bija rācijas, viņas istabā un virtuvē. Tad mēs visi bijā virtuvē, un mācīcas mazā māsa ārā, bija ieslēgtas rācijas, un tad atskanēja tāda dīvaina skaņa.. Es biju sajūsmā, man patīk visādas mistiskas lietas, bet es biju bišķi pārbjusies. bet tajā istabā neviens vēl pietam nebija. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 09:13 |