![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Neatkarīgo no tā, vai ticat, vai neticat dažādu mītisku vai maģisku būtņu eksistencei, kuru no tām jūs biedē visvairāk, ar kuru jums nekādā gadījumā negribētos sastapties?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.01.08 ![]() |
ja es ticētu tādu zombiju esamībai, mani visticamāk viņi biedētu visvairāk. agrāk teicu, ka zem manas gultas dzīvo rūķīši ar cirvīšiem, jo man nepatika, ka nevaru gulēt pie mammas. bet es noticēju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) pati savām stulbībām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.07 Kur: tavā sirdī ![]() |
ja es ticētu tādu zombiju esamībai, mani visticamāk viņi biedētu visvairāk. agrāk teicu, ka zem manas gultas dzīvo rūķīši ar cirvīšiem, jo man nepatika, ka nevaru gulēt pie mammas. bet es noticēju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) pati savām stulbībām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) cik tev bija gadu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 15:22 |