![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.05.08 Kur: māja ![]() |
..
Kāds mani, lūdzu, var apskaidrot, kā var zināt, cik lielu laukumu mana bilde (parakstā) aizņem? Vismaz- kur es to varu pārbaudīt vai redzēt... ??? |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Jā, Mozilla Firefox ir labs.
Internet Explorer gadījumā: labais klikšķis uz attēla un komanda Properties. Size ir faila izmērs, IE norāda tikai izmēru baitos. Vienkāršības labad atmet pēdējos trīs ciparus, un būs aptuvens izmērs kilobaitos (patiesais skaitlis būs mazliet mazāks). Ja ir vēlme čakarēties, vari arī pārrēķināt, 1 KB = 1024 baiti. Bildes izmēri norādīti kā: Dimensions: <platums> x <augstums> pixels. Mattiass |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Internet Explorer gadījumā: labais klikšķis uz attēla un komanda Properties. Width būs bildes platums, Height augstums. Tas acīmredzot ir Internet Explorer 7 gadījumā. Internet Explorer 6 LV gadījumā būs labais klikšķis uz attēla, tad "Rekvizīti" un izmēri būs doti pie iezīmes "Izmēri" formā "A x B pikseļi", kur A ir platums un B ir augstums. eyedam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 14:30 |