![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Tu kas skaties šo saiti, es runāju ar Tevi........
Ja esi izlasījis The Lord of the Rings, šī ir tā īstā vieta, kur Tu vari pateikt: *)kā Tu iepazinies ar LOTR? *)ko Tev nozīmē LOTR? *)ko Tu par to domā kopumā? *)kaut kas ko Tu vēl vēleis pateikt par LOTR..... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.05.08 Kur: Cituriene ![]() |
Tu kas skaties šo saiti, es runāju ar Tevi........ Ja esi izlasījis The Lord of the Rings, šī ir tā īstā vieta, kur Tu vari pateikt: *)kā Tu iepazinies ar LOTR? *)ko Tev nozīmē LOTR? *)ko Tu par to domā kopumā? *)kaut kas ko Tu vēl vēleis pateikt par LOTR..... 1) Senā bērnībā skatījos uz šīs triloģijas krievisko izdevumu un ilgojos, kaut spētu to lasīt, jo tas, kā to bija aprakstījis mans tēvs, šķita ļoti kārdinoši. Pie lasīšanas tiku, kad tā beidzot tika izdota latviski. 2) Baismu pilnus mirkļus, aizkustinājuma asaras, sena skaistuma apjausmu, piepildītas fantāzijas, spilgtus sapņus un ilgas sarunas ar būtnēm, kuru šai pasaulē nav. Izlasot atklāju, ka sakritības ar manas agrīnās bērnības fantāzijām par pašradītām pasaulēm ir satriecošas. 3) Sava žanra meistardarbs, kura autors patiesi ir radījis dzīvu un elpojošu pasauli, kas dzīvos pat tad, kad vairs neviens par to neatminēsies. 4) Ij nemēģiniet kāds iestāstīt, ka Viduszemes nav! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 22:16 |