![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
ex foruma administratore ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.03 ![]() |
Sveicieni no Lietuvas!
Radošā apvienība PHUN jums piedāvā unikālu iespēju uzzināt svaigākos jaunumus no Lietuvas kona, kuraa mēs trīs -- es, Andža un Kamazs -- esam. Tieši šobrīd notiek kona atklāšana un mēs centīsimies cik bieži iespējams ar svaigiem ierakstiem informēt jūs par notiekošo ON-LINE! (pateicoties uz vietas, uz ātru roku nopirktajam Wi-Fi pieslēgumam) Tā kā sekojiet līdzi jauniem postiem šajā pavedienā! Remember -- its ON! Update 1: Šobrīd ir pagājusi atklāšānas runa un tiek apbalvoti stāstu konkursu uzvarētāji ar diezgan bagātīgām balvām (vairākām grāmatām un t-krekliem). |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Es pieņemu, ka tā ir ceļojoša nominācija --aizpagājušogad Baltkons bija Latvijā, pag.gad. Igaunijā -- šogad Lietuvā. Man vismaz tā šķiet.
Bet vispār nekas īsti neliecināja par to, ka tas ir Baltkons. Patiesībā saruna ar lietuviešiem iesākās, kad es viņiem jautāju vai viņi nezini, kur notiek šī gada Baltkons. Oh well. Bet kaujās viņi vismaz interesanti -- sit pa kājām, gāž spēcīgi un pat saķeras kopā, krīt gar zemi un labākajās tradīcijās sit ar zobena spalu (kā var redzēt foto). Ishmaelam vajadzētu būt lepnam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.06.2025 14:45 |