![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.03 Kur: Baltimore Hospital for the Criminally Insane ![]() |
Es, personīgi uzskatu, ka lomu spēlēs varoņi ir visvareni (nepareizi) un vajadzētu ieviest izmaiņas (precīzāk, radīt) lomu spēļu noteikumos...
Lūdzu izteikt savu viedokli, kā arī sevis atbalstīto iespējamo reformu aprakstus... Jūsu GM, Mastero. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.08.03 Kur: Magrathea ![]() |
Nihil nāk klajā ar kārtējo glupo ieteikumu. Tiesa gan, tas ir ieteikums spēlētājiem, nevis kaut kas, ko varētu ielikt pie noteikumiem. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif)
1) Lūdzu ņemiet vērā arī to, ko dara pārējie spēletāji - piemēram, Ceļotāju Miegā bija tāda nepatīkama situācija, ka mani mīļie chari jau sāka klupt tumsā pār koku saknēm, bet citu chari sauļojās. Vispār ir ļoti jāpiedomā pie laikiem, nu, vai ir rīts vakars, cik daudz laika tā auļošana pa attiecīgās pasaules līdzenumiem varētu aizņemt, ū tē tē, ū tē jē pē. Tas ir pārlieku sarežģīti, es neprotu skaidri uzrakstīt, ko biju domājusi. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) 2) Lūdzams neaizmirst to, kas ar jūsu chariem pirms pusstundas LS ir noticis. Ja kāds charam ir sabojājis garīgo, tad tam jāpaliek sabojātam līdz tam brīdim, kad notiek kaut kas garstāvokļa uzlabošanās vērts. Un otrādi. Chara noskaņojumam nevajadzētu manīties līdz ar jūsējo, ja, piemēram, viens jūsu posts tiek uzrakstīts vienā dienā dienā, bet otrs - nākamajā, kad jūsu garstāvoklis ir mainījies. Centieties noskaņoties uz charactera garīgo, nevis pieskaņot charu jūsējam. Vēl šajā punktā jāpieliek daži teikumi par ... em... kā lai to nosauc? Visādām fiziskām aktivitātēm. Ja, teiksim, jūsu chars paslīd un iekrīt upē, tad viņam/ai tādam slapjam arī ir jāvazājas apkārt līdz viņš/a nomaina drēbes vai paiet noteikts laika sprīdis, ū tē tē. Citādi tas viss sāk atgādināt lētos bojevikus, kuros varonis nupat vēl rāp pa dubļu peļķi, kāds ar pārgrieztu rīkli viņam uzkrīt virsū, bet pēc sekundes varoni jau ir tīrs krekls mugurā... Es saprotu, ka šo visu ir grūti ievērot, it kā jau LS tiek spēlētas lai atpūstos/izklaidētos, bet nu tomēr- ar šo neuzmanību prēt sīkumiem LS ķļūst vienkārši nespēlējamas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.05.2025 17:56 |