![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Tu kas skaties šo saiti, es runāju ar Tevi........
Ja esi izlasījis The Lord of the Rings, šī ir tā īstā vieta, kur Tu vari pateikt: *)kā Tu iepazinies ar LOTR? *)ko Tev nozīmē LOTR? *)ko Tu par to domā kopumā? *)kaut kas ko Tu vēl vēleis pateikt par LOTR..... |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.08 Kur: ''Spraunajā Ponijā'' dejoju pa galdu ![]() |
*)kā Tu iepazinies ar LOTR?
Nu...sākumā es nezināju kas ir GP. Tikai šķirstīju "Privāto Dzīvi" un skatījos bildīes ar Orlando Blūmu kur viņš tikko bija kļuvis par megazvaigzni un visu sieviešu mīluli. Rakstīts bija arī ka Elija Vuds(Frodo) neatpaliek. Man labāk patika Frodo. Domāju ka GP ir kārtējā Zvaigžņu Karu tipa lielbudžeta filma. Tikai no bildēm nevarēju saprast kas tad ir galvenais varonis - Frodo, Gendalfs vai vispār blondais elfu vecis!? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) veel senāk atceros "Hobita" graamatu. Liela(par daudz bieza lasīšanai), pelēka(ar nepievilcīgiem rūķiem) un ar virsrakstu "Hobits", ko diemžēl nepratu saburtot. Varbūt ja mācētu, tad nezināmais vārds ieinteresētu... lai nu kā - nebija tā nekāda bilžu grāmata, tikai kārtējā garlaicīgā grāmata par rūķiem un burvi. bet bez krāsainām bildēm tai nebija vērtības! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Pirms laikam 3 gadiem vasaraa "Santā" bija raksts par Tolkīnu. (vecā žurnālā) Izlasīju. Uzbūris baigo elfu pasauli ar savu valodu, vēsturi, ieražām, tradīcijām, zemi un visu citu kas pienākas. Domāju - večukiņam nav ko darīt... Bija dažas bildes no GP filmas. Beidzot sapratu kas tas par rakstnieku. Bija komentārs ka J.R.R.T. savos darbos neiekļauj nekādas mīlestiibas ainas. Domāju - žēl gan... Tas hobits + elfīte būtu tiiri labs pāris... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) abi jāj uz viena zirga and so... Pagājušovasar noskatījos filmas, jo tētis baigi safanojās par kara ainām un nopirka DVD. vienvārdsakot - man patika! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Pagājušo gad izlasīju "Hobitu" un tad GP *)ko Tev nozīmē LOTR? Milzīgu episku stāstu Neapnīkošu. *)ko Tu par to domā kopumā? Kruta filma, kruta graamata. a must see/read. Priekš manis kas līdzīgs HP, tikai par itkā senākiem laikiem. *)kaut kas ko Tu vēl vēleis pateikt par LOTR..... saviem bērniem es izlasīšu priekšā, kamēr vēl būs maziņi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) tā pat kā 1000 citu grāmatu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja La Keira: 19.04.2008 21:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 22:00 |