![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Tu kas skaties šo saiti, es runāju ar Tevi........
Ja esi izlasījis The Lord of the Rings, šī ir tā īstā vieta, kur Tu vari pateikt: *)kā Tu iepazinies ar LOTR? *)ko Tev nozīmē LOTR? *)ko Tu par to domā kopumā? *)kaut kas ko Tu vēl vēleis pateikt par LOTR..... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.03.08 Kur: Pasaule. ![]() |
Kā Tu iepazinies ar LOTR? Šo grāmatu man apmēram 8 vai 9 gadu vecumā uzdāvināja mammas māsīca. Tajā laikā man tā likās drusku par biezu, bet stāvēt tai plauktā arī ļaut nevarēja. Tā nu nolēmu saņemties un izlasīt. Un sākot vairs nebija vajadzīga nekāda piespiešanās. Un tad es bibliotēkā ņēmu pārējās, tās izlasīju neapteveramā ātrumā.
Ko Tev nozīmē LOTR? Lielisku grāmatu, interesantu atpūtas veidu un domu, ka pasaulē mīt(vai mita) ļoti talantīgi rakstnieki. Grāmatu, kas mani ir iespaidojusi diezgan daudz. Ko Tu par to domā kopumā? Viena no lieliskākajām grāmatām, kas uzrakstītas. Autoram piemitusi lieliska fantāzija, viss, pat vēsture(kaut izdomāta), pasniegts tā, lai ikvienam būtu interesanti. Viena no manām mīļākajām grāmatām. Kaut kas ko Tu vēl vēleis pateikt par LOTR..... Paldies autoram. Par pacietību, fantastiskajām idejām un spēju likt man neaimirst šīs grāmatas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 29.05.2025 20:39 |