![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.06.04 ![]() |
kas jums visvairaak ir palicis atminaaa no hp filmaam?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
mm... nemaz nezinu, kura. varbūt vieta vilcienā, trešajā daļā, kur atprātotāja roka atvēra kupejas durvis... piemīlīgi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
hmm, man palika no 1. filmas- kad Harijs izvēlējās zizli pie Olivandersa, tad kad arī Harijs bija tajā Cūkkārpas pagrabā.
2. filmā- kad Harijs un Rons brauca uz Cūkkārpu ar Rona, tēva mašīnu.Un man arī patika Vaira, ka tērzēja ar Hariju, un arī kad harijs cīnijās ar Bazelisku. 3. filmā- kad viņš vilcienā redzēja to atprātotāju, un dzirdēja, kā kautkas kliedz. Vēl tad, ka viņš lidoja ar Švīkstknābi. 4. filmā- kā viņš cīnijās tajā Treiburvju turnīrā, vēl tad kad bija tā balle. 5. filmā- kad viņam tā Ambrāža uzrakstija uz rokas, vēl mani satrieca, ka nomira Siriuss. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.06.2025 12:23 |