![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.04 ![]() |
Kā jūs domājat, kādi ir vislielākie noslēpumi saistībā ar Baznīcu kā organizāciju.[Nu apmēram tādā garā]
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Starp citu par šo tēmu var atrast arī kādu nodaļu vai 2 vienā Erika fon Dikensa grāmatā. A tu toč zini, ka ne Dēnikena? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) [(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ] Tu liktu tos lietā? Tiešām? Jā, ne mirkli nešauboties. Nu tad tagad padomā no otras puses, ir tūkstošiem cilvēku kuri savaldās tikai tāpēc, ka baidās no dieva soda un mūžīgajām šausmām ellē. Tagad tu viņam pierādīsi, ka nav no kā baidīties, dzīvo tu takš tikai tagad. Nu tad arī nevienuu nekas neapturētu. Tieši šo iespējamo grožu dēļ es savu plato muti par daudz nevārstītu. Un ja šādi pāris masu slepkavu sēž mājās un plēš lellītes, pārbijušies no elles ugunīm, mani tas pilnīgi apmierina, nomierina un tātālāk. Sistēma kuru no vienas puses ellīgi gribētos sagraut, bet no otras, anarhija nav priekš manis. Uz mūsdienu tehnokrātisma fona mazliet anarhijas būtu tieši laikā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Turklāt, tu padomā par miljoniem cilvēku, kuriem tajās baznīcās (es jau nemaz par sektām nerunāju, tiem pašiem Jehovas lieciniekiem, kaut vai, kuri skalo smadzenes vēl trakāk tas jau ir bizness, nezināji?) sačakarē domāšanu. Un agrāk normāls cilvēks piepeši kļūst ahūni reliģiozs un kā, un pat raksturā pamatīgi izmainās. Es pats tādus zinu. Ļaunākais, ka, ja viņiem ir mazi bērni, tad arī tos mēģina par tādiem pašiem pataisīt. Un par 80% arī izdodas. Un potenciālie masu slepkavas tāpat ir bīstami, vienā brīdī tāpat širmis aiziet (nebūtu jau arī nekāds brīnums, ja jau viņš mājās sēž, lelles plēš, un bailēs no dieva soda trīc, kā tu izteicies), un sākas problēmas. Labāk, lai to diagnosticē agrāk (tip lai mājās nesēž), ar mazākiem zaudējumiem, un lai viņu jau laicīgi iemet ķurķī, tur viņu izmācīs. Tu saki, tūkstoši? Es saku, miljoni. Tādēļ sistēma ir jāsagrauj visiem iespējamiem līdzekļiem, ar iespējami mazākiem zaudējumiem, un iespējami efektīvā veidā. Jā, atzīstos, esmu radikālu pasākumu piekritējs. Citādi cilvēki ir pārāk iesūnojuši. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 19:30 |