![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.05.05 Kur: savā lielajā draugu pasaulē. ![]() |
kā jums patika šī grāmata? Šodien sāku lasīt un šodien arī beidzu, ļoti plāna grāmatiņa, bet man patika. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Nedaudz aizkustinoša, nedaudz tāda,un nedaudz šitāda. Mikslis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
grāmatas nobeigums man pa pusei patika, pa pusei nepatika. atrast nosalušu nav nekāds labais liktenis, bet tas jau notika viņa stulbuma dēļ, jo bēga prom uz mājām. traki. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) .kreizī. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Labākais GP atdzejotājs 2007 ![]() |
nu, paklau - tas taču pilnīgi oficiāli ir viens no tizlākajiem obligātās literatūras stulbumiem, kas vispār ir iespējami. tā nabaga bāreņu ciešanu tēma - es tūlīt vemšu asinis no domas vien, ka kādu tas vēl spēj aizkustināt.
murgs kaut kāds. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.08 ![]() |
nu, paklau - tas taču pilnīgi oficiāli ir viens no tizlākajiem obligātās literatūras stulbumiem, kas vispār ir iespējami. tā nabaga bāreņu ciešanu tēma - es tūlīt vemšu asinis no domas vien, ka kādu tas vēl spēj aizkustināt. murgs kaut kāds. Murgs ir šis te... Dzīve nav tik vienkārša, lai ignorētu to, kas notiek apkārt! Arī šodien blakus dzīvo gan Buņģi, gan Cibiņi un attiecības skolā /sabiedrībā/ arī nebūt nav tik sakārtotas. Žēl, ja tas nespēj aizkustināt.... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 22:34 |