![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.11.05 Kur: aklā klusumā ![]() |
šobrid viņš ir viens no tiem dzejniekiem,kurš iekļauts manā obligātās literatūras sarakstā..
Iedomājos,ka pirms ķeršanās pie lasīšanas varētu apjautāties par jūsu domām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja sesila: 12.11.2007 23:46 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
ah... veidenbaums! brīnos, kā viņš nav uztaisījis sev pašnāvību, ka raksta visu tik pesimistiksi. kad bija jāmācās kāds no viņa dzejoļiem, es škīrstu grāmatu un ceru, ka atradīšu kaut ko ne tik drūmu (man neizdevās). kā rakstniekam, viņam ir talanst un viss pārējais, bet man nepatīk tas rakstīšanas stils, kas viņam ir... Veidenbaums konkrēti spārda visas pakaļas. "Varbūt tas tāpēc, ka viņa dzejoļos esmu vienmēr saskatījusi ironiju un satīru, nevis pesimismu." Vot. Palasi viņa dzīvesstāstu, washuli.Iesaku. Un par to ironiju jā.Man patīk tas, ka savā dzejā viņš pauž skaidru attieksmi - jūs izliekaties par labākiem, nekā esat, un es to zinu. Iedvesmo. Un tas, kura dzeja radija manī interesi par poeziju, kā tādu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.05.2025 04:01 |