![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Pūķu jātnieki "Visi, kas nebaidās piedzīvojumu un mūžam uzticīgi savai zemei, piesakaties Pūķu apmācības kursos". Nu jau kā gadu šāds paziņojums ir atrodams gandrīz jebkurā Sestartas stūrī. Un šī Mirītas ideja vēl jo projām dzīvo un nav izgāzusies. Nometnē*, kur notika šīs apmācības, pāri pāri skēja pirmie rīta stari. Ceļaties un veļaties! Visi no pirmās grupas, slejiet savas pakaļas augšā un lai visi bez izņēmuma būtu laukā!!! nodārdēja kāda balss. Tas bija komandieris A.F. Rips**, kas vadīja apmācības kursus. PILNĪGI VISI! UN BEZ IZŅĒMUMIEM!!! viņš vēl nobļāva. Pirmais kurss. Tie bija tie ļautiņi, kas te pieteikušies jau no paša sākuma un nu ar šodienu oficiāli sākās viņu prakstiskās apmācības. Šodien pirmo reizi nāksies lēkt pūķu mugurā, bez drošības noeikumiem... Nelielajās kojās sākās bardaks. Visa pirmā grupa (tie esat jūs!) nu pa galu, pa kaklu kārtojās, lai pēc piecām minūtēm būtu gatavi. Visi, kas kavē var pamatīgi norauties no komandiera, jo viņš mīlēja kārtību. Ļoti stingru kārtību... * nometnes plāns, skat ATD (nedaudz vēlāk) ** komandiera Ripa anketu skatīt ATD (nedaudz vēlāk) Lai kaut ko apsprietu savā starpā, izmanojiet OCC vai iekš ATD! vēlu visiem veiksmi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) GM - Washulis p.s. Nu ko? tad sākam! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Noklausījusies komandiera atbildi, Džudīte tikai pamāja, kaut gan īsti apmierināta arī nebija.
Viņas skatienu noķēra Selēna un Silvana un meitene tikai pasmaidīja par to, cik labi kopā izskatās abas gaišmates, pati vēl sev piezīmēdama, ka arī ir gaišmate. Tieši šī iemesla dēļ viņa, satraukti lauzot pirkstus, bet cenšoties saglabāt mierīgu sejas izteiksmi, dodoties pūķu poligonā, gāja tuvu abām sievietēm. Ieraugot pūķus atlika vien noelsties - milzīgi, skaisti, šausmīgi, lepni, biedējoši un tamlīdzīgi salīdzinājumi nāca Džūdītes prātā. Redzot, ka katrs pūķis veido acu kontaktu ar savu nākamo komandas biedru, viņa skatījās, kurš no pūķiem veido acu kontaktu ar viņu pašu. Drausmīgs, šausmīgs, liels, milzīgs, biedējošs...Nē, tas nevar būt mans pūķis! Ko es sasodīts ar viņu iesākšu? Es pat par uzskodu esmu par mazu! Nevajag man tādu! Negribu! Džudīte bailēs pakāpās soli atpakaļ, jo viņa nespēja savā prātā savienot savu raksturu ar šo drausmoni, kur nu vēl komandas biedru. Drebuļi skrēja pār kauliem, iedomājoties vien, ka viņai ar to būs jārunā. Tādā papusei bēgšanas stadijā viņa arī palika, jo Džudītei tiešām bija bail, varēja no šejienes just visu to ļaunuma sakni kāda bija pūķī. Pūķis lūkojās sievietē, ko viņš bija izvēlējies un pūķa acīs varēja redzēt neapmierinātību par to, kā Džūdīte reaģēja uz viņa sazīmēšanu kā komadas biedru. Savā ziņā, protams, glaimoja viņas izturēšanās, bet viņš viņu bija izvēlējies vairāku svarīgu iemeslu dēļ un, lai arī nepatika pret šo nekaunīgo un trauslo būti, kas nekautrējās izrādīt savas bailes un sūtīt tik nicinošas domas viņa virzienā, auga augumā, taču viņs neko negrasījās darīt tā labā un pagrieza galvu uz citu pusi, nedaudz nikni papurinādas grožus, kuri viņam likās augstākās necieņas pierādījums. Saspīlējums starp abiem bija jūtams un Džudīte kā nojauzdama pūķa domas, pakāpās vēl soli atpakaļ. Šo rakstu rediģēja Massacre: 20.03.2008 10:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 22:57 |