![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
Kaa domaajat, vai tagad peec LOTR trilogjijas nosleeguma, kopejaaa fantazy filmu kvalitaate palielinaasies? Kaa nekaa PJ ir uzstaadiijis ljoti augstu latinju, kuru paarlekt buutu gruuti, bet tureeties tai tuvaak vareetu daudzi gribeet, lai netiktu paaraak "nolikti". Vai mums ir ceriibas uz labaakiem produktiem par seriaaliem aka Heerakls, Ksena, filmaam Dungeons and Dragons, Konans Barbars etc.? Es pats ceru, ka jaa, bet gribeetu dzirdeet citu viedokljus.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.09.03 ![]() |
Ja runa iet par seriaaliem, tad to kvalitaate celsies taadaa pashaa tempaa kaa ceelusies liidz shim. Vieniigi iespeejams, ka vareetu paraadiities kaut kas liidziigs GP pakaljdarinaajumiem, jo GP ir atklaajis milzu peljnjas un auditorijas iespeejas.
Es domaaju, ka kinoindustrija shaada veida projektos ieguldiis lielaakus liidzekljus, jo pastaavees iespeeja guut lielaaku peljnu - liidz ar to celsies filmu kvalitaate. Turpmaakas attiistiibas iespeejas ir plashas, tachu taas ir atkariigas no skatiitaaju attieksmes un atsauciibas. Protams, es nedomaaju, ka tuvaakajaa laikaa ir gaidaams kas liidziigs GP, jo vienkaarshi nepastaav taadas literaaraas baazes uz ko balstiities (man vismaz taa liekas), jo ne visi fantasy zhanra darbi ir pienjemami un skataami parastajai auditorijai, kas liek secinaat - kvalitaates uzlaboshanaas ir atkariiga tikai no cilveeku attieksmes pret shaada veida filmaam (tb literatuuru). Protams var buut arii absoluuti preteejs efekts - kinoindustrija saskatiis lielas peljnjas iespeejas un masveidaa saaks razhot leetas un nekvalitatiivas filminjas. Nimue, meegjinaats sasniegt ir, bet kaa tas ir izdevies... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja Che: 08.02.2004 00:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 02:05 |