![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
Viesis_mazinjais_* |
![]() ![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Pirms kāda pus gada redzēju kaut kur internetā rakstu, kur viens cilvēks itkā dīvaini aizmidzis vai kā, viņš nevarējka pakustēties un vinjam tuvojās kkada gaisma, cilvēks vai kaut kas tamlīdzigs... Un skanjas bija neiskaidrojamas jeb mistiskas!
Vnk man ir apriebies tas ka es vairs normāli nevaru pagulet! Jā, mani tas nomoka! Man tas pac uznāk gandrīz katru nedēļu. Tapēc gribu uzzināt par to kaut ko vairāk un tikt no tā vaļā! Jā kāds zin vismaz līdzīgu rakstu, please pasakiet! |
|
|
![]() |
Viesis_mazinjais_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Pirms raksta lasīšanas. Vnk, tad kad tas sākās, sāku meklēt par to informāciju.
1)Par tām 8h, pārsvarā guļu 9h, bet tas tā. 2)Hmm, zinu ka neviens neticēs, bet tomēr izstāstīšu. Pirms kādiem 4 vai 5 gadiem aizbraucu uz rīgu (izmeklēšanu) jo man bija asma. Rengena uzņēmumā atklājās kaut kas neticams, sirdī iz 4mm vai 0,4mm (pac īsti nezinu, bet man liekas ka 4mm) caurums. Sākumā pats tam neticēju, bet tad kkada dīvainā (maziņā) monitorā to man parādīja. Tātad jautājums, varbūt tas varētu būt no tā? 3)Es vakaros lasu spoku pasakas un pac ar seviim spēlēju jugio kārtis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) (lūdzu nesmejieties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) 4)Pārsvarā man vakarā ir nogurums, pat nezinu no kā. 5)Mani vissvairāk piesaista techno, bet tas tā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) 6)I NEED IT!!! Pēc skolas ģipstu vai nost! Man no skolas līdz mājām 1,5km un es nedzīvoju rīgā kur ir kkadi school busi. 7)Es vnk ierēkšu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Esmu pret globālo sasilšanu! 8)Mēdzu vakaros apēst grauzdiņus ar pienu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 09:34 |