![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
Viesis_mazinjais_* |
![]() ![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Pirms kāda pus gada redzēju kaut kur internetā rakstu, kur viens cilvēks itkā dīvaini aizmidzis vai kā, viņš nevarējka pakustēties un vinjam tuvojās kkada gaisma, cilvēks vai kaut kas tamlīdzigs... Un skanjas bija neiskaidrojamas jeb mistiskas!
Vnk man ir apriebies tas ka es vairs normāli nevaru pagulet! Jā, mani tas nomoka! Man tas pac uznāk gandrīz katru nedēļu. Tapēc gribu uzzināt par to kaut ko vairāk un tikt no tā vaļā! Jā kāds zin vismaz līdzīgu rakstu, please pasakiet! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 26.12.07 Kur: virtuvē, ēdu pankūkas. ![]() |
a tevi tas nomoka pirms vai peec taa raksta izlasiišanas? ja peec, tad loģiski ka pats sevi sabiedeeji (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
cilvēki sapņo par to ko dienas laikaa vai peedeejaa laikaa kaut vai zemapziņaa daudz domaajuši. vnk nedomaa par to. izgulies. vismaz 8h naktii ir minimums vai tev ir eerts matracis, spilvens un guleešanas poza? ja ne, vai arii tu meedz aizmigt ar galvu uz rokas, tad locekļi loģiski var notirpt. ja tev bieži meedz locekļi tirpt, rokaam un kaajaam veesi un galva mazliebt reibst un gruuti domaat, tad tev ir slikta asinsrite. ej kontrasdušaas, lieto uzturaa spinaatus, gaļu un zemenes un palieto Ginko Biloba kaa uztura bagaatinaataaju. pirms guleetiešanas nenoslogo sevi ar domaam. nelasi ariidzan un nedari neko radošu. labaak parisini sudoku. tiira skaitļošana un loģika, kas lieliski uzdzen miegu. nestreso un nedomaa pirms ej guleet. ja iespeejams nodarbojies ar fiziskaam aktivitaateem, jo fizisko speeku izsmelšana un vingrošana nodrošina labu miegu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) ieej vannaa, padzer nomierinošu(zaaļu nevis melno) teeju vai pienu ar medu *ņam, ņam* vai paklausies muuziku kas tev patiik (ne-depresiivu, labaak ko mieriigu vai jautru) neguli pa dienu un savu gultu izmanto tikai guleešanai, lai pierastu ka gultaa jaaguļ nevis jaaskataad griestos vai sazko jaadara iesmaržini spilvenu ar kaut ko kas tev rada patiikamu sajuutu un asociaacijas! apeed kautko nelielu ar ogļhidraatiem bagaatu, bet ne smagu. ogļhidraati rada miegainumu. tie ir padomi labam miegam. bet pret to sajuutu un sapņiem visvairaak pirmie 2 padomi un tas par nedomaašanu. ja nekas neliidz tad vari aiziet pie aarsta kas peeta miegu vai pie psihologa, vai kas tie gudraakie šajaas lietaas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) to rakstu gan es nezinu, bet gan jau tur nebija nekas teikts par no taa visa vaļaa tikšanu un tas viss tevi tikai satracinaatu un iebaidiitu, taa ka guleet veel gruutaak (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 09:26 |