Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Kāpēc neapstiprināto grupā?
~eviic~
iesūtīt 08.09.2006 14:18
Raksts #1

Gāž podus mikstūrās

Grupa: Biedri
Pievienojās: 18.08.03

Em varbūt būs nedaudz ne pa ķeksi, bet vienalga...
mana draudzene(kristiine_t), kas jau kādu laiciņu uzturās šeit saņēma 20% par SPAMosanu... un vēl pēc kādas dienas tika ievietota grupā 'neapstiprinātie'... varu arī piebilst, ka nevar viņai aizsūtīt pz... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
viņas vārdā vēlējos pajautāt kāpēc grupa 'neapstiprinātie', jo citiem, kam ir šie procenti tak nav tāda grupa! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) cik ilgā laikā viņa varētu būt atkal grupā biedri...
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes
Viesis_angel13_*
iesūtīt 03.03.2008 22:03
Raksts #2

Viesi

Man pašlaik ir tā pati problēma. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Es nomainīju e-pastu, pirmā vēstule neatnāca, tāpēc nomainīju citu e-pastu, atnāca, uzklikšķināju uz tās pašas adreses, teica, ka e-pasts apstiprināts? Taču vēl aiz vien bija Neapstiprināto grupa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Tāpēc vadīju to ID un kodu, teica, ka nevajag vairs neko apstiprināt? Un ko nozīmē uzraksts Resend Validation??? Es tur ievadīju to savu lietotājvārdu bet arī tur teica, ka apstiprinājumu nevajag. Bet kāpēc es vēl aiz vien emu atslēgta no foruma, esmu neapstiprināto grupā un neko nevaru izdarī? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) Lūūūdzu palīdziet!

angel13
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā

Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 31.05.2025 18:40