![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.01.08 ![]() |
Vai kaut kur to var nopirkt? Kaut kaa neeesmu manijusi ne graamatniicaas ne interneta veikalos.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 26.12.07 Kur: virtuvē, ēdu pankūkas. ![]() |
Manuprāt "Hobitā" ir lieliskas ilustraacijas! Tik dziivas un ar tik labu pareizo noskaņojumu, ka katru bildi jaapeeta 10min! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Citi ilustratori liidz šim nav speejuši neko taadu iepuust vienaa bildee, kaa L. Egliite. (ja kas arii man liekas, ka viņa IR lasījusi graamatu)
Man sevišķi patika hobits un elfi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) . un lai kaads tik pasaka, ka Gendalfs bija neizdevies! Un tiešām. ne vienmeer ir jaaskataas ko citi ziimee. jo arii citi ilustratori nav bijuši rakstnieki paši un ziimee tikai to, kaa liekas viņiem pašiem ka jaabuut. pat Džona Houva ilustraacijas, kaut tiešām ļoti labas, nemaz nav perfektas. Kad tu (Roviela) man paliidzot izdomaat kā tulkot ''Toma Bombadila piedziivojumus'' ieteici ieskatiities Džona ilustraacijaas lai tiktu skaidriibaa ar aprakstiem un kaa tos tulkot, es patiešaam atradu gan bildes ar Tomu Bombadilu gan viņa maajeli. kas bildee nebija NEDZ pie upes, NE arii uz pakalna! un mežs bija tikai fonaa. un Toma baarda nebija ne uz pusi tik gara lai vareetu cilveekam meerkties upee. nu redz. kaut arii Dž.H. katraa ziņā ir ļoti ruupiigi lasiijis GP un visas citas Tolkiina graamatas, viņš tomeer ne vienmeer ziimee to kas rakstiits. arii viņam ir savs praats un pirmie(un nesagrozaamie) priekšstati par to kaa k-kam vajadzeetu izskatiities. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) -taapeec nav jaasmaadee citu darbi. gaume katram sava un liidz ar to tas ir vieniigais par ko veel striidaas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.06.2025 14:21 |