![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.01.08 ![]() |
Vai kaut kur to var nopirkt? Kaut kaa neeesmu manijusi ne graamatniicaas ne interneta veikalos.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.06 Kur: tepat Vārdmetējs 2012 ![]() |
nu bet I DID LOVE these elves!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
nu un ka tie nav Tolkīna garā. tie radīja TIK īpašu noskaņu. ne jau kaut ko bērnišķīgu un nodrāzdu, nē kaut kas pārpasaulīgs, trausls, sapņains un pasakains šo vārdu labākajā nozīmē. neparasts- no viņiem dveš tāda elfiska elpa Smaržo tā kā pēc elfiem,- Bilbo nodomāja nu tas man toreiz radīja tāādu iespaidu kas joprojām ne nieka nav pabalējis un tie elfiņi kas ir nodaļas beigās un skatās viens uz otru ir vnk dievīgi lielākā daļa šo attēlu ir jāskatās vairāk ar kaut kādu citu maņu, ar nojausmu nekā ar acīm vien. ir jāspēj ļaut savai iztēlei strādāt arī pašai nevis atzīt tikai to kur viss skaidri pateikts priekšā Bilbo izjūtas ir parādītas lieliski. un paša ceļojuma noskaņas. man tiešām gribētos kaut Tolkīns to redzētu vienīgais tā- dažviet prasītos kaut ko niansētāk, piem pūķis tai vietā kur dedzina ir mazlietiņ par plakanu. bet tikai mazlietiņ. un dažviet pie rūķiem krāsas ir druscīītiņ par tīru, it sevišķi sarkanā. bet tas tā vēl jao vairāk nav gluži godīgi runāt par "Tolkīna stilu" jo piem Rivendellas arhitektūra filmās manuprāt ir pavisam citāda nekā zīmējumos. neesmu sevišķi speciāliste bet tāds iespaids ir palicis. (tas protams nenozīmē ka man filmas variants napatiktu labāk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) bet cik daudz īsti tad Tolkīns pats ir zīmējis un norādījis? un vispār- kāda jēga būtu visur atkārtot vienu un to pašu???? man nav nekas pretī ja to interpretē pavisam ļoti atšķirīgi ja vien pašai tīk ā- vai var kaut kur apstīties tos Jānsones zīmējumus? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) ps. aijjj man gan ir pārliecība ka viņa ir izlasījusi grāmatu ar ļoti lielu iedziļināšanos un izjūtu. un naf*g viņai būtu jāzin par citiem ilustratoriem??? es prasu. nav vajadzīgs. saskalot smadzeni. na-va. ir jābūt pašam savam redzējumam un pietiekami lielai drosmei to parādīt, vot tā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja kaiva: 01.03.2008 15:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 14:48 |