![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūgums neaizrauties ar jaunu pavedienu veidošanu pa labi un pa kreisi par visiem sīkumiem, par ko tik vien varētu iedomāties. Ja vēlies aizsākt jaunu tematu, tad runā par jautājumu, kas tevi interesē, par ko tev ir, ko teikt, un kuru tu patiešām vēlies apspriest.
Katra jauna pavediena pirmajam rakstam ir jābūt vismaz 150 vārdu garam (šajā lūgumā kopā ir 76 vārdi). Pretējā gadījumā pavediens tiks dzēsts, neskatoties uz to, kādas atbildes būs iesūtītas.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.05 ![]() |
Kopumā, lieliska grāmata. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tas, ka R.A.B. bija Reguluss Bleks un ka Harijs bija horkrusts, šķiet, nevienu nepārsteidza (surprise, surprise). (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Man sevišķi patika moments, kad Harijs visiem teica: Neviens neiejaucieties, viņš [Voldemorts] ir mans. Vai kaut kā tā. Varu iedomāties, kādu feisu rādīja Voldijs, kurš vienmēr bija reklamējis, ka tieši viņam ir jānogalina Poters, un te pēkšņi puika publiski viņu šādi piesmej. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Man liekas, ka Roulinga bija par faniem tā kā apžēlojusies izslavētā slaktiņa vietā kopumā novāca tik maz galveno varoņu (vienīgi Freda ir mazliet žēl), un beigās tāds cukurdzēriens vien sanāca, visi dzīvoja laimīgi līdz mūža galam. Tomēr pasaku grāmata. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja Elony: 15.02.2008 16:53 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.08.06 Kur: tur kur putni dzied. ![]() |
It kā jau patika, bet man ir grūti salīdzināt ar citām grāmatām, jo šī bija nu ļoooti atšķirīga.
Brīžiem man tā vien likās, ka es lasu kādu supertraku fansāstu. Bet neskatoties uz to, bija patīkami uzzināt tik daudz par varoņu agrākajām dzīvēm. Jāsaka, gan ka Strups manās acīs ir cēlies, un bija tāds pārsteigums, ka viņš beigās tomēr izrādījās labiņais, jo grāmatas sākumā biju svētā pārliecībā par to, ka viņš ir caur un caurēm samaitāts. Bet Dumigors gan nepatīk vairs ne uz pusi tik labi kā iepriekšējajās grāmatās. Viņš šķitā tāds nenopietns (it īpaši tas, kad viņi ar Hariju sarunājās grāmatas beigu daļā), un tas grāva to "Gendalfa iespaidu", kas man bija par viņu radies. Jāsaka, ka man vispār tā vieta, kur viņi tipa bija debesīs vai kur tur, man likās visstulbākā un murgainākā visā grāmatā. Visulaiku galvā maisījās doma "Nu bet proooootams, ka Harijs nenomira (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) " Tas kā Harijs mētājās ar nepiedodamajiem lāstiem, likās kaut kā nepieņemami. Par to taču liek Azkabanā.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Un es tā arī beigu galā neibraucu, kā viņs tika galā ar Voldiju. Tukšrokdžimpiņ?? Wtf... Nu jā, bet kopumā jau bija labi un interesanti. Grāmatu izlasīju vienā nedēļā un tas laikam man ir rekords. Patīkami uzmundrināja arī humora dzirksts. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Bet ļoti žēl bija Freda, Dobija, Remusa. Bet par Remusu - ta laikam bija jānotiek. Tagad visi laupītāji ir atkal kopā... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 04:22 |