![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.05 Kur: Dzelzs kalni. ![]() |
Nedēļu pirms pilnmēnes sākuma, bija ceturtdiens agrs rīts pulkstens pieci no rīta, vēl bija samērā tumšs diena tuvojās lai gan nupat jav vairs nebija nemaz tik liela no tā cik gaišs bija pa dienu. Pie bāra piebrauca kariete un no tās izkāpa pieci smalki ģerbti ļaudis četri kungi un viena dāma, 'bāra durvis nekavējoties atvērās, tās atvēra kārs samērā noplucis vendigo, pa durvīm izsteidzās bāra īpašnieks, vampīrs vārdā Xenius, viņš paklanījās un māja lai vampīru augstmaņi iet iekša, viens no augstmaņiem ejot iekšā īpašniekam iespieda saujā maisiņu ar žavdzošām monētām. Augstmaņi iekārtojās galvenajā bār telpā pie centrālā galda un gaidot ierodoties pārējos uzsāka klusas sarunas. tikmēr bār īpašnieks ar savu vendigo palika ārā gaidot ierodamies pārējos
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
"Plāns? Man? Tikai dažas idejas..." viņš smaidīja. Neizturējis, Rions, kurš līdz šim bija stāvejis malā, atspiedies pret sienu, gāja tuvāk Amaretai, no kuras plūda vilinoša smarža.
"Sargi būtu jācenšas novakt vienlaicīgi, lai nesaceļ priekšlaicīgu trauksmi. Tas nozīmē, ka vismaz viens no mums pie vārtiem, pa vienam pie katram durvīm. Kopā sanāk vismaz četri uzbrucēji, bet varbūt vairāk, pie vāretiem var būt divi. Galvenais, lai pārējie spētu iekļūt teritorijā, nesaceļot trauksmi, kamēr vārtu sargi nav novākti. Tālāk vienkārši - iekļūstam namā visi uzreiz no galvenajām, ķēķa un aizmugurs durvīm. Ja kāds vēlas, var izmantot logus, lai gan kam tas. Nogalina trīs sargus iekšā un visus, kas stājas ceļa, neizlaižot nevienu ārpus mājas. Es savācu dzīvus bērnus... jā, būtu labi, ja jūs pacenstos viņus nenovākt, ar mirušiem man būs grūtāk... bet tas tā. Manuprāt, galvenais ir vienlaicīga darbība - vienlaicīgi nogalinām ārējos sargus, vienlaicīgi iekļūstam namā. Pārējais būtu viegli. Un es neiebilstu pret nama nodedzināšanu - paliks mazāk pēdu. Un labak uzbrukt pēc divien naktī, kad cilvēkiem ciešāks miegs." Rins visu laiku skatījās uz Amaretu, lai gan viņa balss bija kļuvusi skaļāka, liekot noprast, ka šis teksts ir domāts visiem. "Jums ir burvīgas smaržas, Amareta, tiešām burvīgas..." jau klusākā tonī viņš piebilda, šoreiz tikai vilkatei. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 07:57 |