![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.11.03 ![]() |
Es te taa padomaaju...un nesaprotu vienu lietu...kaa Harijs nokluva Grifidoraa!!! Tur tacu nokluust drosmiigie, bet kas taa par drosmi, ja pat meiteni normaali nevar uzluugt uz balli?? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.03 Kur: Pūka priedītēs ![]() |
Drosme jau neizpauzhas taja vai Tu vari vai nevari zuaicinaat meiteni/ dzheku uz balli. Taa jau nav drosme, tas ir kaut kas pavisam cits. Man leikas, ka kursh katrs tomeer nevareetu liist pakalj Filozofu akmenjiem, Bazilioskiem un vel visaadiem muudzhiem. Bet nedriiks jau ar aizmirst to, ka Shkjirmice ilgi domaaja kuraa tornii likt Hariju. Bet tomeer vinsh ir drosmiigs. Pateishaam kursh katrs nevareetu paveikt ne pusi no taa, ko vinah ir paveicis, kur nu veel no taa, ko vinsh paveiks. Man jau liekas, ka ir lieka drosme izdzivote peec vecaaku zaudeejuma. kur nu veel Siriusa zaudeejuma. Daudz drosmes vinash jau ir izraadiijis uz Atpraatojtaajiem, un vinajm jau nav taa kaa citiem pret Atpraatotaajiem, vinjam jau plusaa naak ari visasbalsis. Nu taa. es esmu runaajusi.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 10:02 |