![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.05.05 Kur: savā lielajā draugu pasaulē. ![]() |
kā jums patika šī grāmata? Šodien sāku lasīt un šodien arī beidzu, ļoti plāna grāmatiņa, bet man patika. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Nedaudz aizkustinoša, nedaudz tāda,un nedaudz šitāda. Mikslis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
grāmatas nobeigums man pa pusei patika, pa pusei nepatika. atrast nosalušu nav nekāds labais liktenis, bet tas jau notika viņa stulbuma dēļ, jo bēga prom uz mājām. traki. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) .kreizī. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
sākumā es tur galīgi neko nesapratu... kur, kāda kauja? bet tad izlasīju vēl reiz un secināju, kas tur un kā. pati grāmata bija baigi drūma. neesmu no tiem cilvēkiem, kas lasītu drūmas grāmatas, tāpēc tā ne visai... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 22:31 |