Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ievēro!

Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus. Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!

> Sass Henno "Šeit biju es", Pirmais arests
Malduguns
iesūtīt 05.02.2008 12:02
Raksts #1

Skatās acīs baziliskam

Grupa: Biedri
Pievienojās: 02.10.06
Kur: klejojumos

Skaudra, aizraujoša un pārņemoša savā varā.
Grāmata, kura liek aizdomāties par to, kas tad īsti notiek ar tiem, kuriem neiet tik labi. Un tiem, kuri cenšas izdzīvot visdažādākajos veidos.
Mani sajūsmināja un lika aizdomāties. Par šo un par to.
Par cilvēkiem, kuri ir mums līdzās un pasauli, kura ir tepat blakus.
Cerams, ka neesmu tāda vienīgā.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes
Lakrica
iesūtīt 08.02.2008 22:34
Raksts #2

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 17.01.06

Jā ,es izlasīju . Sākumā domāju ,ka nebūs nekas spožs, bet patiesībā , izlasot pirmo rindkopu , lasītājam rodas sajūta, ka šis nu nebūs parasta žanra un izpildījuma darbs. Tā valoda tik , teiksim tā ,atklāta, ka atzīšos - tādu grāmatu lasīju pirmo reizi . Bet nu tas jau tikai palīdz lasītājam labāk uztvert grāmatas domu un varoņu dzīvesveidu .
Pa vidu tam visam narkotiku biznesam jaucas kaut kādas tīri cilvēcīgas attiecības , dažas labas un dažas ne tik . Varoņi ir tik reālas personības, ka viegli ir iedomāties kādu viņu vietā.
Man patika grāmata,jo viņai ir skarbs un patiess sižets, patika autora stils un atklātība, kā viņš visu pasniedz un vispār, darbs ir tiešām lielisks (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Dažbrīd , lasot man tiešām sažņaudās sirds un no tiesas bija žēl to jauniešu , bet nu katrs pats jau izvēlās savu likteni ..
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā

Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 11.05.2025 07:44