![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.01.08 Kur: aiz stikla ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Nesen draudzene stāstīja, ka viņa esot bērnībā redzējusi krāsainos plankumus, kuri vienkārši parādījās gaisā. Sākumā viņai bija bail no tiem un viņa raudāja, um māte nevarēja saprast kāpēc, bet vēlāk draudzene pierada un vairs neņēma vērā. Tagad viņa neredz tos, bet dažreiz redz kaut kādas būtnes. Tās esot kādas ļaunas, sliktas enerģijas, kas sakopojās kaut kā no cilvēki, viņas var nodarīt pāri. Kas tie tādi ir? Vai varbūt par sevi dot ziņu kādas citas pasaules? Kāds no jums ir tādus redzējis? Es nē, bet es bērnībā parasti sajutu kādu citu enerģijas vilni, kas drīz vien pazuda. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 26.12.07 Kur: virtuvē, ēdu pankūkas. ![]() |
Es arī redzu krāsainus plankumus, kad saspiežu acis. Magic! Aha!Un ja minuuti karaajas vai staav kaajaam gaisaa, uz galvas, tad var redzeet zvaigzniites gar aciim!Un ja skatās saulē/kvēlspuldzē 10 sekundes, tad redz kraasainu laukumu 3min, lai kur tu skatiitos Pārdabiskas spējas es teiktu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) CITĀTS Bet Shadowstalker un grunt+ nemaz arī īpaši nejoko Tie ir fosfēni, ko tādā veidā var redzēt. Es bērnībā izklaidējos, tumsā gulēdama gultā un spiezdama uz acīm. Kādi tik krāšņi raibumi nerādījās. Tu arī? Mana mīļākā bērnības izklaide, neskaitot makšķerēšanu, kāpšanu uz jumtiem un kokos, neklausīšanu un iešanu mežā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) CITĀTS Jebkurš to var - paskaties cieši uz koši sarkanu drēbes gabalu un pēc tam novērs skatienu. Deru, ka redzēsi zaļu plankumu ar atvērtām acīm. Uuu, šito es piemirsu pateikt! Burvīga lieta, ja ej mākslas skolā (kā es) un vajag ātri noteikt kā izskatiitos labaak!tiko atcereejos vienu trikiņu no fizikas ekspermentu graamatas beerniem. vajadziigas 2 baltas lapas; melns flomiitis/ziimulis/rakstaamais; galds ar galda lampiņu1) Uz vienas lapas uzziimee spoku, bet uz otras pili( izskats pēc labpatikas, galvenais lai vidū tukši vaarti kuros spokam buutu vietas)apmeeram šādi te:(IMG:http://i267.photobucket.com/albums/ii304/HobbitsFrodo/untitled-1.jpg) 2) novieto taa lai atteeli buutu ļoti spilgtā gaismā.3) stīvi, nemainot skatienu, blenz tam spokam aciis 1 minuuti.4) uzreiz skaties pils vaartos. ja ne uzreiz, tad peec dažaam sekundeem tur paraadiisies spoks!5) taa ir spokošanaas!!!!6) ja nesanaak, mēģini veelreiz.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.06.2025 18:52 |