![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.01.08 Kur: aiz stikla ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Nesen draudzene stāstīja, ka viņa esot bērnībā redzējusi krāsainos plankumus, kuri vienkārši parādījās gaisā. Sākumā viņai bija bail no tiem un viņa raudāja, um māte nevarēja saprast kāpēc, bet vēlāk draudzene pierada un vairs neņēma vērā. Tagad viņa neredz tos, bet dažreiz redz kaut kādas būtnes. Tās esot kādas ļaunas, sliktas enerģijas, kas sakopojās kaut kā no cilvēki, viņas var nodarīt pāri. Kas tie tādi ir? Vai varbūt par sevi dot ziņu kādas citas pasaules? Kāds no jums ir tādus redzējis? Es nē, bet es bērnībā parasti sajutu kādu citu enerģijas vilni, kas drīz vien pazuda. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
A tas ir vienkārši (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Jebkurš to var - paskaties cieši uz koši sarkanu drēbes gabalu un pēc tam novērs skatienu. Deru, ka redzēsi zaļu plankumu ar atvērtām acīm. Paskaties Saulē. Ne ilgi! Ar mazu brītiņu būs pietiekami, lai redzētu saules veida plankumu uz visa, uz ko pēc tam skatīsies. Cilvēks neredz ar acīm! Cilvēks redz ar smadzenēm. Acis ir optiska sistēma, un tās arī var sabojāt, ja pacenšas. Visādi spilgtumi utml. rādās vēl kādu laiku pēc reālā objekta izzušanas, pie tam acis mirkšķinot - kompensējošā krāsā. Kā pozitīvs un negatīvs. Es zinu, ka dazām slimībām ir raksturīga dažādu plankumu redzēšana, piemēram, migrēnai - rādās regulāras formas regulāri tumšumi, teiksim, tumšu trīsstūrīšu virkne. Un vēl kam ir taisnība - nebūt reāli nepastāv viss, ko vari ieraudzīt. To, ko redzi, bet kas nemaz neeksistē, sauc par halucinācijām, kas nemaz vienmēr nav slimības pazīme, lai gan Ēnu Leģionārei arī, diemžēl, var būt taisnība. Bet Shadowstalker un grunt+ nemaz arī īpaši nejoko (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tie ir fosfēni, ko tādā veidā var redzēt. Es bērnībā izklaidējos, tumsā gulēdama gultā un spiezdama uz acīm. Kādi tik krāšņi raibumi nerādījās. Šo rakstu rediģēja Roviela: 03.02.2008 22:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.06.2025 15:19 |