![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.12.05 ![]() |
Tāks, kā jums liekas kurš no aktieriem nospēlēja vislabāk? Man ļoti grūti pateikt, iespējams Sarumans, iespējams Gendalfs, neviens nebija peļams, ja nu vienīgi Frodo, tas nu gan man negāja pie sirds, tāds čīkstulis (lai gan viņam bija savi iemesli.)
P.S. Es nezinu vai šāds pavediens jau ir, es nekur nepamanīju, ja ir, tad piedodiet. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 26.12.07 Kur: virtuvē, ēdu pankūkas. ![]() |
lol, daži aktieri VISPAAR atteicaas sekot P.Džeksonam uz kalniem, jo tur iisteniibaa tie nogruvumi ir bišku dziiviibai biistami. Nu - es domaaju tos akmeņus kas birst no kalniem un var uzkrist uz galvas. Iedomaajieties šo: visa filmeešanas grupa ar ķivereem galvaas, bet tu tik staigaa pliku galvu un itkaa juuties baigi droši (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Tas 3.daļas specialedition DVD papilddisks ar filmeešanas dienasgraamatu vispaar bija nenormaali reeciigs! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.06.2025 05:22 |