![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.12.05 ![]() |
Tāks, kā jums liekas kurš no aktieriem nospēlēja vislabāk? Man ļoti grūti pateikt, iespējams Sarumans, iespējams Gendalfs, neviens nebija peļams, ja nu vienīgi Frodo, tas nu gan man negāja pie sirds, tāds čīkstulis (lai gan viņam bija savi iemesli.)
P.S. Es nezinu vai šāds pavediens jau ir, es nekur nepamanīju, ja ir, tad piedodiet. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 26.12.07 Kur: virtuvē, ēdu pankūkas. ![]() |
CITĀTS Un ja Gollumu tēlotu īsts aktieris, tad viņš par šo lomu būtu dabūjis veselus divus Oskarus. Vienu Gollumam, otru Semagolam. 5 oskarus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) : gollumam, smeagolam, glumiķim, smerdelim un skaistumiņam! luuk to es saucu par personības dalīšanos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) man shkiet, ka vigo mortensens. esmu lasiijusi, ka vinam bija ljoti nopietna attieksme pret filmeesanos. kaadaa ainaa esot stipri sasitis kaajas pirkstu, bet tik un taa turpinaajis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Kad es skatījos GP filmas DVD pielikumu tur bija teikts ka Vigo nav gribējis kaskadieri saviem trikiem un visu darījis pats. Beidzās ar to ka viņš nevis sasitis kājas, bet gan IZSITIS ZOBUS!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) (varbuut ka paarspiileeju, jo neatceros 1 vai vairaakus) un uzreiz pēc salabošanas turpinaajis filmeeties! Nu gan! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.06.2025 01:49 |