![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Uzrādi oriģinālo nosaukumu un iznākšanas gadu, kad iesaki kādu filmu!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.03 Kur: Baltimore Hospital for the Criminally Insane ![]() |
Lūk, nonācu pie secinājuma, ka šādi pretty, pretty teksti ir jāieposto šerit... Visiem... Es atļaušos sākt. Šis pavediens ir īzmantojams arī diskusijām par konkrētām dziesmām, nevis izpildītājiem vai stiliem, vai mūzku kā tādu - tam domāts pavediens Muzons.
Izpildītāji: Pixies Albums: Doolitle Dziesma: Hey Hey Been trying to meet you But must be a devil between us Or whores in my head Whores at my door Whore in my bed But hey Where Have you Been If you go, I will sureley die We're chained Uh Said the man to the lady Uh said the lady to the man she adored And the whores like a choir Go uh all night And Mary, ain't you tired of this Uh Is The Sound That the mother makes, when the baby breaks We're chained |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.08.03 Kur: Uz mākoņa malas ![]() |
Sheit buus dazas dziesmas....kuras man tiiri labi patiik.
Lauris Reiniks "Es neesmu neprātīgs." Nāc ar mani tālāk, pat, ja tev ir bail no salnām Uz pirkstu galiem, mums būt kā laimes zagļiem Es šonakt apsolos neatzīties, ka man tik ļoti bail Ir rītu ieraudzīt... Piedz. Lūgt, lai mēness apsolās tavas bailes noskūpstīt, No acīm lietu tev aiznest līdz, Ar plaukstām vien man jāpietiek tevi šonakt izguldīt, Es neesmu neprātīgs, tikai brīvs. Nāc ar mani tālāk, tur kur sākas zemes mala Uz tādu salu, ko sauc par Atnākšanu Cik daudz var pazaudēt apstājoties? Ja bail ir nesadegt, saulē neielēkt... Piedz. Turi mani cieši klāt, man tik bail Savus spārnus nesakļaut Ja nu debesis mums pieprasīs Brīvi uzelpot, tev liksies par daudz tādu sapņu kā man... Piedz. --------------------------------------------------------------------------------------------- Lauris Reiniks "Sirds sadeg neparasti" Dienas kā dienas, tikai elpas nepietiek Un kā četras sienas, tās nepieviļ, tās vienmēr kaut ko vairāk zin Nenosauktas vārdā tās aiznes mani tālāk Un izmētā pa krāsām it visur, it visur Bet sauli jānotur... Piedz. Un ieklausies, ja līst kā putni metas debesīs Tiem vienmēr jābūt tuvāk lietum, jāredz kā tas dzimst Bet, kad paliks tik miers, miglā pārvērties, Varbūt vēlāk sāpēs, varbūt kāds ko prasīs Kad paliks tik miers, centies sauli nenoskriet Pārāk karsti, sirds sadeg neparasti Un kā no jauna aiz ziemas paslēpies Mans prāts kā neprātīgs kliedz Bet tā biji tu, kas teica man:"Bēdz!" Un visām ceļazīmēm tas neko nenozīmē, Tās tālāk sauc Un brīžiem pat liekas, ka no elpas Tavas leduspuķes uzziedēs... Piedz. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 11:59 |